Četvrtak , siječanj 28. 2021.
Naslovnica / Istaknuto / Najveća obmana i najopasnija laž Svjetske zdravstvene organizacije

Najveća obmana i najopasnija laž Svjetske zdravstvene organizacije

Najveća obmana i najopasnija laž koju trenutno na globalnoj razini provodi Svjetska zdravstvena organizacija, uz pomoć domaćih izdajnika iz Zavoda za javno zdravstvo, Vlada, pojedinih korumpiranih znanstvenika i Novinara je stvaranje uvjerenja da možeš biti bolestan, a da nemaš baš nikakve zdravstvene tegobe (simptome).
Dovoljno je da elektronski uređaj koji nikada nije bio osmišljen za dijagnozu bolesti, a za koji je dokazano da u 60% slučajeva daje lažno pozitivne rezultate, jednom pokaže da si pozitivan na virus, čak ako je u prethodna tri ili više puta pokazivao da si negativan. Jednom je dovoljno da pokaže pozitivan. Nema veze što pozitivan može značiti bilo što, čak i prisutnost drugog virusa obične prehlade ili nešto treće. Uzima se u obzir samo taj jedan pozitivan nalaz, negativni nalazi se više ne razmatraju.
Svatko tko je još uvijek pri zdravoj pameti shvaća da će prema ovako nakaradnom konceptu dijagnoze, u kojem se zdravi prikazuju bolesnima, svi oni koji se budu testirali na (SARS-CoV-2) virus, prije ili kasnije biti proglašeni (COVID-19) bolesnicima, a time i potencijalna “smrtna” opasnost za društvo.
To potom širom otvara vrata diskriminaciji po zdravstvenoj osnovi, a sustav tako obilježene ljude pretvara u žrtve odvođenja, praćenja, zatvaranja u karantene, provođenja medicinske diktature, prisilne primjene farmaceutskih lijekova i cjepiva, kao i agresivnih tretmana bez slobodne volje da se od njih odustane. Uz sve to obilježeni imaju i obavezu preuzimanja pune odgovornosti za neželjene reakcije takvog postupanja, uključujući psihozu, doživotni invaliditet i smrt, koja će se naposlijetku pribrojati covid-19 smrtima.
glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

SAD donira 20 milijuna dolara oporavku i razvoju turizma u BiH

Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) pokrenula je petogodišnji Projekt razvoja održivog turizma u BIH …