Utorak , srpanj 7. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / Napokon je netko objavio najveću istinu o Pupovcu: Evo o čemu se radi

Napokon je netko objavio najveću istinu o Pupovcu: Evo o čemu se radi

Saborski zastupnik Mosta Marlo Sladoljev obratio se šefu SDSS-a Miloradu Pupovcu koji je umjesto na proslavu Oluje odlučio otići u susjednu Srbiju iz koje su upućene žestoke poruke na hrvatski račun. Kako navodi zastupnik Pupovac je trebao biti s 18 tisuća Srba koji su branili Hrvatski, ili pak sa srpskim starcima u zabačenim selima koji ga vide na televiziji, ako uopće imaju struju. Na Pupovčevim ustima, prema Sladoljevu trebala je biti himna koju je uglazbio Srbin Josip Runjanin.

”Ipak vi ste izabrali neke druge ljude u nekoj drugoj zemlji i odlučili pjevati neke druge himne. Vjerujem da se borba protiv tame sastoji u paljenju malih svijeća kako bi tama bila manja.Koliko ste puta to propustili učiniti samo vi znate? Ja znam da suživot na koji se toliko pozivate zbog vaših propusta namjernih ili nenamjernih neće biti moguć bez istinskih predstavnika Srba”, poručio je Sladoljev. Inače tijekom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Hrvatskoj u Srbiji je održan Dan sjećanja na prognane i poginule, a središnja komemoracije održana je u nedjelju pred manastirom na Fruškoj gori gdje su nazočili Milorad Pupovac i Vojislav Stanimirović koje je srpski predsjednik posebno pozdravio.

dnevno.hr

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Karolina Vidović Krišto primila prijetnje upućene njoj, njezinoj obitelji i djeci

“Danas sam u Zadru održala konferenciju za medije kako bih nakon primljenih prijetnji zaštitila svoju …