Utorak , travanj 23. 2019.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Lokalno / Općina Čitluk dijeli 100 tisuća KM bespovratnih sredstava za aktivnosti pojedinaca, nevladinih i neprofitnih organizacija

Općina Čitluk dijeli 100 tisuća KM bespovratnih sredstava za aktivnosti pojedinaca, nevladinih i neprofitnih organizacija

Općina Čitluk raspisala je Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za općinu Čitluk, utvrđenih Proračunom Općine Čitluk za 2019. godinu.

S ciljem potpore aktivnostima pojedinaca, nevladinih i neprofitnih organizacija na lokalnoj razini koje mogu svojom sposobnošću i specifičnim aktivnostima doprinijeti razvoju pluralističkoga demokratskoga društva, jačanju lokalne samouprave i sudjelovanju građana u vršenju javnih poslova, Općina Čitluk u Proračunu za 2019. godinu osigurala je 100.000,00 KM.

Pravo prijave na Javni poziv imaju građani-pojedinci i udruge građana – nevladine organizacije, fondacije i vjerske zajednice – institucije.

Prijave na Javni poziv podnose se obvezno na posebnom Prijavnom obrascu, Službi za financije Općine Čitluk – Povjerenstvu za ocjenjivanje i izbor projekata, Trg žrtava Domovinskoga rata 1., 88260 Čitluk.

Rok za podnošenje prijava je 15. ožujka 2019. godine.

  • PRIJAVNI OBRAZAC

Citluk.ba

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Općina Čitluk dodijelila 35 novčanih pomoći određenim kategorijama studenata

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić donio je odluku o dodjeli 35 novčanih pomoći studentima sa …