Utorak , travanj 23. 2019.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / PERO BARBARIĆ PEPI: A koga ti biraš?

PERO BARBARIĆ PEPI: A koga ti biraš?

Predsjednik Hrvatskog saveza HKDU-HRAST i jedna od ključnih osoba unutar Koalicije Hrvatsko zajedništvo, Pero Barbarić – Pepi, oglasio se još jednom zanimljivom objavom putem svoga službenoga FB profila, pa istu ovom prilikom prenosimo:

“Poštovani birači, i u ovoj izbornoj kampanji, kao i 2016. god. odlučili smo na jedan satiričan (šaljiv) način prikazati Vam političku zbilju.

Demokracija nije jednoumlje, niti kad jednom dobiješ povjerenje i političke pozicije od naroda, da se onda po svaku cijenu nedopuštenim sredstvima nastoji ostati na vlasti, koristeći tu istu vlast protiv naroda.

Demokracija bi trebala biti mogućnost izbora.

Mi Vam preko ove satire nudimo mogućnost izbora, nudimo Vam opstanak ili … Šta znači i predstavlja ovo „ili“ neka svatko sam po svom shvaćanju zaključi…

Mislimo da bi ipak previše bilo 30 g. jedne stranke, jednog uma, istog mentalnog sklopa i manje više istih kadrova, jer plodovi su gorki…

A i Vi koji držite pozicije vlasti i moći, učinite da Vas se narod ne boji, opustite se… Budite ljudi među ljudima i dopustite da narod u slobodi i savjesti bira svoje predstavnike”, napisao je Pero Barbarić – Pepi uz predočenu fotografiju koja itekako puno govori.

Autor: Dnevno.ba
glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

USKRSNI PONEDJELJAK – Znate li koje je značenje ovog dana?

Danas je Uskrsni ponedjeljak, dan kada se kršćani spominju puta uskrsnulog Isusa u Emaus. Uskrsni …