Srijeda , siječanj 20. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / PERO BARBARIĆ PEPI: Gotovo je!

PERO BARBARIĆ PEPI: Gotovo je!

Predsjednik Hrvatskog saveza HKDU-Hrast, Pero Barbarić – Pepi, ujedno jedan od glavnih ljudi Koalicije Hrvatsko zajedništvo, objavio je novu zanimljivu FB poruku koja je itekako uznemirila duhove u demokratskoj i katoličkoj Hercegovini.

Njegova poruka nosi jednostavan naslov “Gotovo je”!

“7. listopada su izbori i tada će zaista biti prekretnica i gotova ova dugogodišnja agonija našeg naroda. Ako Vi promijenite aktualnu vlast, to će automatizmom značiti da je gotova dugogodišnja dominacija i vladavina aktualne vlasti putem straha i ucjene, da se stvaraju uvjeti za zaustavljanje egzodusa i održivog OPSTANKA, te da počinje razdoblje gdje se više nitko neće bojati političkih dužnosnika niti naše vlasti i od nje strepiti.

Ili, ako Vi odlučite 7.listopada ostaviti ovu vlast i dalje na pozicijama moći, birajući iste ljude, isti mentalni sklop i nastavak jednoumlja, straha i ucjene… Ako Vi to odlučite, dragi birači, i u tom slučaju će biti GOTOVO, jer će nestati oporbe, a narod će se masovno iseliti. Ovdje će ostati samo službe sa malo ustrašenog naroda…

Bilo kako bilo, 7.listopada bit će gotovo. Vi ste, dragi birači, na potezu. Mi smo Vam osigurali alternativu ovakvu kakva je, boljih od nas trenutno nema”, poručio je ovom prilikom Pero Barbarić Pepi.

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Mladen Pavković: Što će nam prošlost, okrenimo se budućnosti!

Prošlo je 30 godina od početka hrvatskog obrambenog Domovinskog rata, odnosno od velikosrpske agresije na …