Petak , rujan 25. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Pero Barbarić PEPI: Nitko nema pravo oduzeti odgoj djece roditeljima!

Pero Barbarić PEPI: Nitko nema pravo oduzeti odgoj djece roditeljima!

NEOTUĐIVO I PRVOTNO PRAVO RODITELJA JE  odgoj svoga  djeteta.  Ovo pravo roditeljima daje Bog, Ustav, zakoni i razne konvencije o dječjim pravima, i ne smije se dopustiti ni pod koju cijenu da  se ovo pravo  otme roditeljima pod nekakvim maglovitim izlikama..
Sve što se sad događa je pokušaj države da preko korona mjera oduzme ovo pravo roditeljima u prvoj fazi, a u drugoj da mu uzme država fizički dijete u ime nekakvih propisanih paranoičnih mjera za naše zdravlje.
Roditelj može izgubiti ovo pravo na skrbništvo jedino sudskom presudom ako ga netko tuži.
Globalisti žele preko tri vladajuće političke kabadahije u BiH, kojima su dali 330.000.000 EUR  [koje će vratiti građani BiH] da provode ove korona mjere i preko  kojih žele svim roditeljima istovremeno  bez tužbe, bez sudskog procesa i sudske presude uzeti  ovo pravo.
Važno je napomenuti sljedeće: Svi oni koji provode ove korona mjere su napravili nezapamćeni zločin na području gospodarstva kojeg su doslovno ubili i srušili veliku vrijednost koju smo imali.
Uništili su mnoge vidove društvenog života i sad nam žele ubiti školstvo i djecu…
Ovo je zločin bez presedana u povijesti.
Oni su  sad u problemu jer zločin je tu, a leševa nema, kako su nas uvjeravali da će ih biti.
Da bi se sad pokrio ovaj zločin i da bi nas uveli u drugu fazu korona projekta, ključna točka je bezazleno [naočigled] mjerenje temperature koje treba dovesti do testiranja djece i na kraju do vakcinacije.
Roditelji USTANITE i branite svoju djecu od ovih izopačenika, ove naše anđele kojima su zli i beskrupulozni ljudi nabili maske da im slome duh, jer ako nećete Vi braniti svoju djecu životima svojim – režim sigurno neće.
Pero Barbarić Pepi, otac petero djece
glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Veliki odaziv roditelja koji su potpisali izjavu o odgovornosti za svoje dijete

Završena je dvodnevna akcija u HNŽ-u i ZHŽ-u (23. i 24.rujna), potpisivanja izjava o odgovornosti …