Petak , kolovoz 14. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / PERO BARBARIĆ – PEPI: Predsjednica je pogriješila što nije došla na Božićni domjenak SNV-a!

PERO BARBARIĆ – PEPI: Predsjednica je pogriješila što nije došla na Božićni domjenak SNV-a!

ČITLUK – Predsjednik Hrvatskog saveza HKDU-HRAST, Pero Barbarić – Pepi, dao je svoj komentar vezan za domjenak u zagrebačkom Westinu povodom proslave pravoslavnog Božića u organizaciji SNV-a.

“Uz moje dužno poštovanje institucije predsjednice RH, mislim da nije dobro ni korisno što predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nije došla na prijem povodom proslave pravoslavnog Božića koje u RH organizira SNV. Ovakvo ponašanje od strane predsjednice RH ne vodi k normalizaciji odnosa. Pokazivati mišiće na proslavi rođenja našeg Isusa sigurno nikakva dobra neće nikome donijeti” – kaže Barbarić.

“Puno bi korisnije bilo da predsjednica podigne svoj glas i utjecaj da zaustavi uvođenje rodne ideologije, reforme ovakvog obrazovnog sustava, abortusa… i drugih zala za koje odlučno tvrdi da nemaju alternative… Kako smo samo naivni mi Hrvati,  toliko puta razočarani i prevareni u svojim nadanjima i očekivanjima od strane naših takozvanih domoljubnih političara.  U ovoj našoj muci, jadu i našoj opravdanoj želji da konačno imamo autentičnu predsjednicu i premijera koji  beskompromisno brane kršćanske i nacionalne vrijednosti,  ne vidimo da  ponovno idemo za iluzijom koja nam stvari pokazuje ljepšima ali lažnima. Ponovno hoćemo  veličati i slaviti političare koji nisu slobodni. Želimo vidjeti u njima dobro, a oni ga na našu žalost nemaju” – također ističe Barbarić ovom prilikom.

 

“Želimo ih vidjeti kao vjerodstojne i autentične, a oni to nisu unatoč vještoj retorici i mahanju hrvatskim zastavama… Djela njihova odaju kojem gospodaru služe. Po djelima bi logički trebali biti prepoznati.

Sa ovim svojim javnim stavom htio sam pokušati otvoriti oči onim dobronamjernim domoljubima koji vape za istinskim domoljubnim predsjednikom RH i premijerom, da vide jednu novu prepredenu igru koju su masonski centri pripremili hrvatskom narodu… Zar više nije dosta razočarenja u takozvane domoljubne hrvatske politicare od 2000.g. Ako nas ovoliko puta mogu prevariti znak je da smo i mi kao narod izgubili svjetlo Božje te više ne prepoznajemo istinu. Trebali bi već jednom shvatiti da od masonskih promicatelja kulture smrti nikakvo dobro neće doći katoličkom hrvatskom narodu… Zlo se sve bezobraznije i drskije očituje u svojim zahtjevima.  Pred nama je  vrijeme jedinstva kršćana i drugih monoteističkih religija  koje se samo  zajedno mogu oduprijeti ovim nezapamćenim zakonskim izopačenjima, koje žele napraviti novog čovjeka na sliku i priliku protivnika Božjega. Oni koji pomiču ove izopačenosti to jako dobro znaju, zato nas i žele držati na razini i u okvirima ustaša, četnika… Naći će oni već formu i temu da se združenim snagama ne odupremo ovom planetarnom  udruženom zločinačkom pothvatu protiv čovjeka i njegovih svetinja. Oni igraju na na kartu naše krvave prošlosti gdje su sami dali veliki doprinos da bude okrutna. Zar nije apsurd i žalost  da Hrvati očekuju dobro od predsjednice i premijera koji zdušno i javno promiču zakone kulture smrti, koji koriste svoju moć i šarm da ove užasne zakone približe čovjeku kao nešto normalno, prihvatljivo pa čak i poželjno.  Ako to ne prepoznaju priprosti ljudi, zasigurno bi katolički intelektualci trebali to prepoznati i vikati sa krovova.

Dragi moji Hrvati, stvari su toliko jasne da ne mogu biti jasnije. Mi više nemamo vremena za pogreške, nejasnoću, osrednjost i naivnost. Nama treba hrvatski Viktor Orban koji će se odlučno i beskompromisno u ime Isusovo i Marijino suprotstaviti zakonodavstvu kulture smrti, koji će tek onda moći vratiti dostojanstvo i slobodu hrvatskom narodu. Sve drugo vodi nas u nova razočaranja i grozna krvoprolića, gdje cijenu uvijek plaćaju  nevini  zbog našeg neznanja i kukavičluka” – konstatirao je Pero Barbarić – Pepi uz napomenu kako temelj i preduvjet za svako  dobro država i naroda su slobodni političari, a ne političke marionete!

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Rusija cjepivom protiv korone dokazala da su vaxeri najveći antivakseri!

Sve ove dane korone slušamo žestoke napade od korumpiranih političara, doktora i znanstvenika prema svima …

2 komentara

 1. Gospodine Barbarić, zar vi mislite da Pupovac slavi Božić? Slabo ste ga u njegovim vjerskim i ljudskim vrijednostima analizirali. Zar kršćanin živi život kakav živi Pupovac? Poštovanje Isusovom rođenju, ljubav prema Njemu iskazuje se svaki dan a ne samo taj dan. Isus je rekao da će nas po plodovima prepoznati koji smo Njegovi. Zar vi vidite u Pupovcu da nasljeduje Isusa? Imala sam lijepo mišljenje o Vašoj stranci ali me je ovaj članak u tome pokolebao. Oprostite mi ako griješim. Na taj predivni dan, dan rođenja našega Isusa Pupovac je samo manifestirao svoju nadmoć i najčešće tu priliku iskoristio da izvriješa Hrvate i Hrvatsku. Svaka čast predsjednici da nije došla. Poslala je čestitku i to je civilizirano i dostatno za čovjeka koji ju je pozvao.

  • Postovana gospođo/ice Vučko, Hvala Vam na ovom Vasem iskrenom i dobronamjernom komentaru… Dopustite mi da VAM POKUŠAM OBJASNITI RAZLOG MOG JAVNOG ISTUPA POVODOM NEDOLASKA PREDSJEDNICE RH NA PRIJEM KOD SNV-A, JER MI SE ČINI UZ SVO UVAŽAVANJE VAS KAO OSOBE DA NISTE SHVATILI KONTEKST NI BIT OVOG TEKSTA…
   Ne pada mi na pamet govoriti o moralnosti i krćanstvu vječitog HDZ-ovog koalicijskog partnera gosp. Pupovca niti ulaziti u njegovu duhovnost, niti ovaj događaj spustiti na osobnu razinu i karakter Kolinde i Pupovca. Pričao sam o odnosu institucija i naroda koje predstavljaju Kolinda i Pupovac i refleksija na budućnost među narodima, a posebno sam naglasio prigodu rođenja Isusa koji nas sigurno zeli vidjeti ponovno jedinstvene u zajedničkom boju protiv zakona kulture smrti. Cilj ovog istupa mi je u širem kontekstu rasvjetliti djelovanje predsjednice RH kroz privid logičke političke zbilje. Najveći boj na svijetu se danas vodi na zakonodavnoj razini između kulture smrti i kulture života između sinova tame i sinova svjetla. Tu su stvari potpuno jasne. Svatko ima pravo da se stavi na stranu i pod zastavu koju želi. Međutim problem nastaje kad se oni koji se zalažu za zakone kulture smrti (što je najužasnija stvar na svijetu) žele predstaviti kao dobrotvori i domoljubi koje bi kršćani trebali veličati i od njih dobro ocekivati. Kad sam vidio da nase desno biračko tijelo (kojem i ja pripadam, a koje je i dovelo Pupovca na vlast) počinje slaviti predsjednicu po društvenim mrezama, odlučio sam dići svoj glas protiv nove iluzije. Iluzije, koja će nas odvesti u nova razočaranja, da će ona donijeti neko dobro kad se zdušno zalaze za sve one zakone koji rastaču vrijednosti katoličke i hrvatske.. .
   Sva ova naoko dobra retorika na nacionalnoj razini treba se promatrati u kontekstu odnosa Nato-Rusija. Sad kad Britanci nisu uspjeli napraviti sa Stipom i Josipovićem trecu Jugoslaviju jer im je Putin izvukao Srbiju, sad treba radikalizirati odnose koji trebaju odvesti u novi sukob na relaciji Hrvatska-Srbija to jest Nato-Rusija preko nase djece. Umjesto da se ide ka normalizaciji odnosa Srbijom unatoč nasoj okrutnoj povjesti (u kojoj je moja obitelj platila odveć visoku cjenu…) da se zdruzenim odupremo ovim nezapamćenim izopačenjima oni nas ponovno žele vratiti i držati u prošlosti.
   Po mom sudu, gđo Vučko, predsjednica se jasno opredijelila pod čiju je zastavu stala, a retorika na nacionalnoj razini služi za amortizaciju te užasne odluke i djela, jeftinom domoljubnom retorikom i odvođenja hrvatskog naroda u nova krvoprolića… To što smo ovoliko puta do sada prevareni i što smo došli u situaciju u kojoj jesmo nije bez naše krivnje.

   Lp