Četvrtak , srpanj 18. 2019.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Pero Barbarić Pepi – “Vi ste heroji građanske dužnosti” (VIDEO)

Pero Barbarić Pepi – “Vi ste heroji građanske dužnosti” (VIDEO)

Središnji završni skup Koalicije Hrvatsko zajedništvo održan je sinoć u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

 

Iako je za govornicom bilo dosta vrsnih govornika, jedan se posebno istaknuo i ohrabrio mnoge, a to je govor Pere Barbarića Pepija, predsjednika HS HKDU-Hrast i jednog od ključnih ljudi u Koaliciji Hrvatsko zajedništvo.

“Vi ste heroji građanske dužnosti”-kazao je Pero Barbarić Pepi, pozdravljajući nazočne uz zahvalu što su se unatoč ponižavanju, strahu i ucjenama odazvali na skup Koalicije Hrvatsko zajedništvo, te ih pozvao da izađu na listopadske izbore i glasuju za dobro.

„Dr. Diana je jedini legitimni kandidat hrvatskog naroda koji neće dobiti ni srpske ni bošnjačke glasove. Znamo da g. Dragan Čović dobiva srpske glasove, a g. Željko Komšić bošnjačke. Imali su obojica priliku – nije išlo. Ja ih sad pozivam da odustanu od svoje kandidature dok još nije kasno, da učine dobro djelo za NAROD I DOMOVINU, i onda će Hrvati imati svog člana Predsjedništva. Možda to za njih neće biti dobro, ali će za narod to sigurno biti dobro. “ – poručio je Barbarić.

A čelnicima braniteljskih udruga poručio je „Probudite se, prestanimo se više busati po kafanama tko je veći, a tko manji Hrvat dok sve bitke izgubišmo. Čas je došao, probudite se i branite našu djecu. Bunkeri danas su biračka mjesta. Stoga imam jednu informaciju za kradljivce na biračkim mjestima; Tko ovaj put pokuša ukrasti glas hrvatskom čovjeku, biti će fizički spriječen i kažnjen na licu mjesta.“

„Na kraju pozivam vas sve, izađimo na izbore. Ako smatrate da vam je dobro birajte ponovno iste kadrove, isti mentalni sklop. Ako vam nije dobro, evo tu su ljudi, nema drugih doli nas – ovakvih kakavi jesmo. Birajte promjene! Samo vas molim, što god odlučite, napravite to u slobodi. Ne bojte se onih od kojih će sutra ostati samo prah i sjećanje, ali se itekako bojte biti neprijatelji Božji i izdajice svoga hrvatskog naroda. Bog Vas blagoslovio! – poručio je Barbarić uz gromoglasan pljesak svih prisutnih.“

dnevno.ba

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Komarica kaže da BiH namjerno drže u stanju kontroliranog kaosa

Na tiskovnoj konferenciji su govorili kardinal Vinko Puljić, predsjednik BK BiH, i mons. Franjo Komarica, …