Utorak , kolovoz 4. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Pero Barbarić Pepi – ZAHVALA BIRAČIMA

Pero Barbarić Pepi – ZAHVALA BIRAČIMA

Zahvaljujemo se svima onima koji su na proteklim Parlamentarnim izborima u BiH svoj glas dali kandidatima Hrvatskog saveza HKDU- Hrast koji su bili  na listama Hrvatskog zajedništva.

Vi ste zaista heroji građanske hrabrosti jer ste svjedočili da ste slobodni unatoč nezapamćenom psihološkom inženjeringu i pritisku svake vrste!

Hvala posebno svim kandidatima naše stranke što ste se usudili staviti svoje ime na izbornu listu i izložiti sebe i svoju obitelj za opće dobro. Hvala vam što ste  još jednom dali svoje svjedočanstvo hrabrosti i odvažnosti ovom narodu koji je očito tvrde šije.

Što više bude vrijeme odmicalo Vaše svjedočanstvo će imati veću vrijednost i neka vam zbog toga Bog uzvrati svakim dobrom.

Učinili smo sve što smo mogli da naš narod ima alternativu i mogućnost  zaustavljanja ove agonije i promjene situacije na bolje ako to želi, iako ovi izbori očito nisu imali nikakve veze ni sa slobodom ni sa demokracijom…

Čestitamo i HDZ BiH na uvjerljivoj pobjedi i na fantastično osmišljenim političkim spinovima koji su mu uspjeli osigurati neprekidnu vladavinu sa 28 godina na 32 godine.

Vjerujemo da, kad se iseli još malo ovih neistomišljenika da će rezultati biti još bolji!

Svima onima koji se već nalaze u avionu ili autobusu, koji napuštaju BiH, kao i onima koji se spremaju na odlazak neka ih Bog prati i čuva u tuđini…

 

Pero Barbarić – Pepi

Predsjednik Hrvatskog saveza HKDU – Hrast

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Drugi dan Festivala mladih u Međugorju

Drugi dan 31. Međunarodnog susreta mladih u Međugorju mnogima je počeo u ranu zoru, već …