Ponedjeljak , studeni 30. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Peternel sudionicima Gay Pridea: ‘Posvajanje djece nećete dobiti jer djeca nisu objekti, već subjekti čija su prava prioritetna’

Peternel sudionicima Gay Pridea: ‘Posvajanje djece nećete dobiti jer djeca nisu objekti, već subjekti čija su prava prioritetna’

U Hrvatskoj je proveden ustavni referendum na kojem se ogromna većina građana izjasnila o ustavnoj definiciji braka. I ograničili su ga na muškarca i ženu! Na taj način poslali su direktnu poruku oko toga tko smije posvajati djecu. Jer brak se smatra jednim od temelja obitelji. Nemojte to zaboraviti. I nemojte zaboraviti da je tada vladao SDP, partija koja taj referendum nije smatrala protuustavnim, a što i nije čudno obzirom da je u svoja zlatna vremena gay prava branila držeći ih u sferi kaznenog djela.” – poručio je Igor Peternel odgovarajući na članak objavljen na portalu Liberal.hr “Odgovor Peternelu: koja to prava traže?” vezano iz komentar na homoseksualnu povorku “Gay pride” održanu u subotu u Zagrebu.

Njegov odgovor u cijelosti prenosimo u nastavku.

“Odgovor gospodi liberalima!

Kad ulazite sa mnom u polemiku onda se bar pripremite pa proučite za sto se godinama zalažem. Dakle, zalagao sam se za priznavanje prava homoseksualnim parovima u smislu nasljedno- imovinskih problema i u tom dijelu za izjednačavanje s bračnom zajednicom. Na kraju ste i dobili vrlo progresivan zakon koji regulira LGTB zajednice! Uvijek se trudim zalagati za logične i pravedne stvari u okvirima Ustava i zakona!

Vi tražite posvajanje djece!!

Gospodo, to ne ide i neće ići jer djeca nisu objekti preko kojih ćete zadovoljavati svoja ”prava” već subjekti čija su prava prioritetna! Nadalje, u pristojnim se državama poštuje Ustav. U Hrvatskoj je proveden ustavni referendum na kojem se ogromna većina građana izjasnila o ustavnoj definiciji braka. I ograničili su ga na muškarca i ženu! Na taj način poslali su direktnu poruku oko toga tko smije posvajati djecu. Jer brak se smatra jednim od temelja obitelji. Nemojte to zaboraviti. I nemojte zaboraviti da je tada vladao SDP, partija koja taj referendum nije smatrala protuustavnim, a što i nije čudno obzirom da je u svoja zlatna vremena gay prava branila držeći ih u sferi kaznenog djela.

Prema tome odgovarajte i ljutite se na SDP i na Bernardića, a ne na mene! Kad on dođe na Pride, potjerajte ga jer je licemjer!

Na kraju, pomirite se s realnošću – sve dok ne uvjerite građane da ponovo promijene ustav, djecu posvajati nećete! Točka!

Pozdrav!”

Izvor: narod.hr

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Mladen Pavković: Koja to zemlja proganja svoje ratne junake?

Tek nakon sramne presude, odnosno spektakularnog samoubojstva časnog i uvaženog hrvatskog generala Slobodana Praljka (29.11.2017.) …