Petak , studeni 27. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / Plenković otkrio tko mu je gazda: Čitam ‘Novi poredak’ od Kissingera!

Plenković otkrio tko mu je gazda: Čitam ‘Novi poredak’ od Kissingera!

Plodove Kissingerovih ideja koje Plenković provodi u Hrvatskoj itekako vidimo

Predsjednik Vlade RH i HDZ-a mr. sc. Andrej Plenković otvorio je 40. Interliber, Međunarodni sajam knjiga i učila. Ističući nužnost njegovanja kulture knjige i čitalaštva, medijima je izjavio kako je među zadnjim knjigama koje je čitao ona Henryja Kissingera o svjetskom poretku (World Order, 2014.)

Plenković naime to nije učinio slučajno, on ništa ne prepušta slučaju. Da je pobornik ideje Novog svjetskog poretka Plenković zapravo nikad nije skrivao te je od samih početaka jasno govorio da podržava ideje elite o globalnom poretku i globalnom upravljanju državama Svijeta. Posljednji put Plenković je to učinio pred Ujedinjenim narodima kada je u ime hrvatskog naroda izjavio da se kao zemlja podlažemo Globalnom Upravljanju. Njegove izjave u hrvatskim medijima prošle su podosta neopaženo, iako je to što Plenković promovira uistinu zastrašujuće te je uzrok sve veće propasti Hrvatske, koja je podložna Plenkovićevim gazdama koji od doba Babilona sanjaju tu umjetno stvorenu jednu državu kojom će upravljati mala skupina ljudi.

Među tim upravljačima nalazi se upravo Henry Kissinger, čije ideje upija Andrej Plenković. Riječ je o židovsko-američkom političaru,  bivšem američkom državnom tajniku te članu Bibderberg skupine koji u  knjizi “Svjetski poredak” objašnjava kako je svijet u kaosu te nas poziva na suradnju zemalja i stvaranje novog svjetskog poretka.

‘Vrijeme je za uspostavu novog svjetskog poretka, pozvao je Kissinger SAD i ostale države. Novi politički, ekonomski i društveni odnosi zahtjevaju novu globalnu političku strukturu. Potragu za svjetskim poretkom dugo su predvodila zapadna društva, vodeći se vlastitim konceptima vrijednosti”, piše Kissinger u svojoj novoj knjizi i dodaje kako se pokušaj Zapada da uspostavi svjetski poredak u mnogočemu pokazao plodonosnim.

“Samostalne suverene države vladaju većim dijelom svijeta. Širenje demokracije postalo je opća težnja. Globalne komunikacije i financijske mreže rade u realnom vremenu”, objašnjava on.

Najveću bojazan Kissinger vidi u sukobima među regijama, a ne državama. Spas od kaosa Kissinger vidi samo u uspostavi novog svjetskog poretka, ali prešućuje da je uzrok kaosa upravo on s ostatkom velike družine koji rade na principu: Stvori kaos kako bi postavio mir!

Da bi došli do uspostave tog novog poretka, upozorava Kissinger, svijet treba proći nekoliko međufaza.

“Kako bi SAD igrao odgovornu ulogu u evoluciji svjetskog poretka u 21. stoljeću, mora biti spreman odgovoriti na nekoliko pitanja: Što želimo spriječiti, bez obzira na koji način, i ako ćemo to trebati napraviti sami? Što želimo postići, čak i ako nas ne prati podrška? Što želimo postići, odnosno izbjeći, samo u slučaju da imamo podršku Saveza? U što se ne želimo upuštati, čak i ako postoje zahtjevi od multilateralne skupine ili saveza? Koje vrijednosti želimo promovirati?”, pita Kissinger koji je 2013. godine izjavio zastrašujuću rečenicu: Svi koji se protive svjetskom poretku su teroristi!

Plodove Kissingerovih ideja koje Plenković provodi u Hrvatskoj itekako vidimo. Plenkovićeva Vlada je ta koja će po naputcima, Hrvatsku razvlastiti, zadojiti idejom multikulturalnosti a potom i podložiti globalnom upravljanju!

 

Autor: Z. K.
glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Koalicija MOSTAR MOJ DOM: Regija Mostar – Europska regija cvijeća

Koalicija „Mostar moj dom“ koju  čine HSP, HSP BiH i HKDU-Hrast , u sklopu kampanje …