Srijeda , prosinac 19. 2018.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Plenkoviću, pusti Mostar, idi put Bruxellesa, ovamo nisu tvoji!

Plenkoviću, pusti Mostar, idi put Bruxellesa, ovamo nisu tvoji!

Dolazi nam Andrej Plenković u Mostar. Dolazi nas smiriti! I onako licemjerno, u svom stilu, pred dolazak izjavu daje, tvrdeći, kako će pokušati probati sa žalbom kod UN-a za reviziju osude iz Haaga, spasiti stvar!

Nemoj Plenkoviću. Nemoj ni dolaziti, nemoj nas ni spašavati. Pa trinaest godina ništa niste radili po tom pitanju, a sada, kada je sve gotovo, lažete narod u oči nekakvim nebuloznim obećanjima po pitanju žalbi od kojih naravno neće ništa biti. Pa kako i dalje možete petljati i lagati?

Hrvatski sud nije kroz čitavo desetljeće u stanju procesuirati Ivu Sanadera – “Ćaću”, baš Vašeg Plenkoviću političkog uzora, a kamoli da uspijete sa žalbom kod UN-a. Zamislite tog kretenluka nakon svega postaviti se na taj način i davati takva lažna obećanja.

Ne, Plenkoviću. Bolje pripremite tim pravnih stručnjaka za obranu od tisuća muslimanskih logoraša, kao i Srba, jer budite uvjereni da će oni nakon svega ovoga jako brzo krenuti s traženjem ratnih odšteta, a znamo i mi, kao i Vi, da ste Vi i Vaši, Republiku Hrvatsku svakako doveli pred rub bankrota, financijskog sloma, prodali sve što se moglo prodati za trun osobne slave i sada spašavate!?

Ako ne znate mister Plenkoviću, za razliku od Vas, koji ste dijelom nezadovoljni zadnjom haškom presudom, hrvatski narod je u cijelosti nezadovoljan presudom, jer hrvatski narod nisu “hrvatski” mediji, koji rade za istog šefa poput vas, a koji zadnjih dana konstantno pišu samo o zločinima Hrvata nad muslimanima, jer ima i Hrvata koji razmišljaju svojom glavom i znaju da je puno više zločina bilo s druge strane.

Hrvatski narod zna da nije izvršio agresiju nad Bosnom i Hercegovinom i muslimanima i nije bitno što se muslimani ne sjećaju kako su tih ratnih godina sklonište pronalazili u Republici Hrvatskoj umjesto što su bježali i u Srbiju! Možda će čak za par godina govoriti kako im je lijepo bilo u Srebrenici teferičiti s prijateljima Srbima, možda slušati narodnjake, ali nas to ne zanima, jer to je njihov problem, ta njihova amnezija… Nas Plenkoviću boli hrvatska sluganska politika. I zato nas vrijeđa i boli kada nam ovih dana najavljuješ dolazak u goste.

Nemoj Plenkoviću. Pusti Mostar. Idi u Bruxelles. Idi teferiči tamo sa svojim gazdama, vidi šta će ti reći šta ti je dalje činiti, možda sretneš i kojeg od onih haških sudaca, onih senilnih staraca koji se već u podne ne sjećaju što su jutros doručkovali a kamoli da upamte nešto iz onoga što su naš general Slobodan Praljak i odvjetnici šestorke tijekom suđenja iznosili kao dokazni materijal. Plenkoviću, svi ti haški starci potječu iz zemalja koje su zadnjih tisuću godina činile genocide. A evo vidiš počiniše ga sada i nad Hrvatima. Bit će da je to onaj dio presude s kojim se ti kao slažeš. Što je najgore – isti šefovi su i tebi i njima. Vi jedete iz istog lonca.

Nemoj se mučiti. Ne trebaš nam ni tamo nekakve savjetnike slati. Ali eto ako baš moraš nekoga poslati u obilazak pošalji nam Peđu Mišića, Davora Domazeta Lošu ili Antu Prkačina. Pošalji nam ljude. A ti hajde lijepo do Bruxellesa, do svojih, jer ovamo nisu tvoji.

Autor: Danijel Ivanković / Dnevno.ba
glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Alžirac zatražio azil u Hrvatskoj preko nevladine udruge, pa počinio sedam krađa

U ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine na području  Policijske uprave zagrebačke, policijski službenici Policijske postaje …