Petak , prosinac 4. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Pogledajte govor Davida Ickea na Anti-lockdown i Anti-korona prosvjedu u Londonu!

Pogledajte govor Davida Ickea na Anti-lockdown i Anti-korona prosvjedu u Londonu!

Osebujni David Icke, održao je govor u Londonu, na prosvjedu protiv korona mjera, kojeg je prenosio Russia Today.

Prenosimo vam dio govora Davida Ickea, a u video možete vidjeti ostatak i pročitati prijevod kojeg su napravili vrijedni volonteri.

“Ustanite kao lavovi nakon sna u nezamislivom broju. Istresite svoje lance na zemlju kao rosu, koji su tijekom sna pali na vas. Nas je mnogo, njih je malo!”, napisano je davne 1819. godine, a veliki dio čovječanstva još nije naučio lekciju, govori David Icke.

Ovo pokoravanje i nametanja fašizma ljudskoj rasi, čak ne vode ni zdravstveni radnici, nego psiholozi. Ovdje vrlo blizu nas, se nalazi privatna kompanija u vlasništvu britanske vlade, koja se zove “Tim za uvid u ponašanje”. Njihov posao je da istražuju ljudsku psihologiju, da bi mogli primijeniti ono što su spoznali kako bi promijenili ponašanje populacije. A najviše se fokusiraju na našu djecu.

Ono što ne žele da znamo je najveći umni trik kojim nas uvjeravaju. Žele da vjerujemo da autoriteti imaju moć. Autoriteti nemaju moć. Moć autoriteta u cijelom svijetu je samo naša moć koju im mi dajemo.” Ostatak govora Davida Ickea možete poslušati u donjem videu kojeg rijetki žele objaviti.

logicno.com

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Nedjeljko Ripić, nositelj liste Mostar Zapad ispred koalicije MOSTAR MOJ DOM: Grad mora pomoći svojim žiteljima

U vrijeme krize izazvane virusom Covid-19, Grad je suočen sa gospodarskom krizom koju najviše trpi …