Srijeda , prosinac 2. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Pogledajte zašto je govor srbijanskog zastupnika o LGBT lobijima za dva dana vidjelo više od 1,75 milijuna ljudi

Pogledajte zašto je govor srbijanskog zastupnika o LGBT lobijima za dva dana vidjelo više od 1,75 milijuna ljudi

Boško Obradović, osnivač srbijanske stranke Dveri, tijekom rasprave o pravima LGBT zajednice u Srbiji održao je govor koji je na društvenim mrežama za dva dana brojem pogleda postavio rijetko dostižan rekord kad su političari u pitanju.

“Gay parada je nešto što ste vi odavno prevladali. Vas zanima puno više od toga”, istaknuo je i dodao: “Poanta je pozitivna diskriminacija homoseksualne populacije koja treba imati veća prava nego drugi građani Srbije u ovome društvu i državi. Gdje je većina ovoga naroda, društva i države? Prava manjina su maksimalna, a gdje je većina? Gdje su tradicionalne obiteljske vrijednosti?”, zapitao je.

“Nemojte nametnuti svoju ideologiju na homoseksualnost, kao nešto normalno, prirodno i moderno. Ne slažemo se s time, i nećemo dopustiti da nam se to dogodi, jednostavna stvar. Što prije to shvatite to bolje za tolerantan i civiliziran dijalog, mi ne ulazimo u vaša prava, nitko ne ulazi u vašu privatnost, nemojte vi ulaziti u naše škole i vrtiće, među našu djecu i nametati nešto što je suprotno našim tradicionalnim i obiteljskim vrijednostima”, rekao je između ostalog Obradović.

Cijeli govor pogledajte u nastavku:

narod.hr

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Antun Babić: Hrvatskoj treba novi domoljubni vođa – Karolina Vidović Krišto

Kada tvrdim da je Hrvatska, pa i cijeli svijet, u nezamislivo opasnoj krizi, nisam otkrio …