Ponedjeljak , srpanj 13. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Poziv na pred Božićno druženje članova i simpatizera URB HVO-a ŽZH

Poziv na pred Božićno druženje članova i simpatizera URB HVO-a ŽZH

Pozivaju se svi članovi i simpatizeri URB HVO-a ŽZH na pred Božićno druženje koje je zakazano za dan 19.12.2018 godine(srijeda) s početkom u 18,30 sati u kinu Borak u Široko Brijegu.

Na pred Božićnom druženju(domjenku)biti će predstavnici URB HVO-a ŽZH, te članovi udruge RB HVO-a iz Širokog Brijega,Ljubuškog,Gruda i Posušja koji su ostali uz rukovodstvo URB HVO-a ŽZH kako bi zajedno došli do ostvarivanja svojih ciljeva sadržanih  Rezoluciji Branitelja u FBiH,ali kako bi ostvarili i svoja dodatna prava sadržana u Zakonu o dopunskim pravima razvojačenih Branitelja u ŽZH.

Uz prigodan domjenak (mezu i piće) predviđen je i nastup glazbenog dua“Prijatelji“iz Širokog Brijega, kako bi se uz druženje i razgovor našim članovima i njihovim obiteljima dala još veća nada u ostvarivanje njihovih statusnih prava kao i prava njihovih članova obitelji u idućoj kalendarskoj 2019. godini,za što se naša udruga od svog osnutka bori i gdje je poduzela niz aktivnosti u FBiH,ŽZH i RH kako bi se prava naših članova i članova njihovih obitelji ozakonila.

Broj mjesta za naše članove i simpatizere na Božićnom domjenku je neograničen, pa se stoga pozivaju naši članovi da sa sobom povedu i ponekog člana svoje uže obitelji ili prijatelja Branitelja  kako bi naše druženje u ovo pred Božićno vrijeme poprimilo još dojmljivije značajke radosnog vremena Božića.

 

URB HVO-a ŽZH

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Mladifest u Međugorju ipak će se održati, potvrdio je fra Marinko Šakota

Međunarodni molitveni susret mladih „Mladifest“ održat će se ove godine u Međugorju, stoji u priopćenju međugorskog …