Subota , srpanj 11. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / Prevareni smo, preko očiju su nam stavili povez i sakrili istinu o pravoj stvarnosti…

Prevareni smo, preko očiju su nam stavili povez i sakrili istinu o pravoj stvarnosti…

Nema više altruizma u nikome. Čini se da u ratu za našu dušu nema nikakve želje za borbom čovjeka da se oslobodi tisućljetnih okova. Samo naš prešutni pristanak da nas se porobi do kraja. Altruizam je nesebično djelovanje da se pomogne drugome, pa razmišljam ako već ne želite pomoći sebi kako ćete ikada stati u obranu drugoga? Pa čak i svog djeteta..

Prevareni smo, izmanipulirani, preko očiju su nam stavili povez i sakrili istinu o pravoj stvarnosti. Jednom kad otvoriš oči i progledaš čovjek bi se intuitivno trebao braniti kad shvati da je nastupilo doba transhumanizma i depopulacijske agende za kojom globalisti zapomažu desetljećima. Ima 40 godina da su u kamenu na 7 jezika isklesali svoje planove. Što mi radimo kad napokon otkriju svoje karte?? Demonstriramo kojom lakoćom se prilagođavamo na njihove programe koje nam instaliraju uz pomoć odavno isplanirane laži.

U holografskoj stvarnosti ili još bolje matrici plandemija je novi instalirani program koji ako ne izbrišemo i ne resetiramo mašinu nismo ništa napravili. U tom dobu smo se našli. Doba skidanja svih programa i instaliranja nove stvarnosti koju mi formiramo našom sviješću. To je taj 5D za kojeg se moramo izboriti da se izvučemo iz ove materijalne stvarnosti u kojoj nas zadržavaju sa ovakvim fals flag programima. Ne možeš ignoriranjem problema tamo stići dok ti nameću nove programe u staroj stvarnosti, a ti odabireš prešutiti..

Rockefeler kao eminentni think tank zadnjih desetljeća osmislio je za njih 2010. LOCK STEP u dokumentu koji na 18 str, objašnjava današnju stvarnost. Bill Gates 2015 najavljuje pandemiju na koju nismo spremni. Fauci 2017 javno govori da Trumpovu administraciju očekuje “surprise outbrake”. Znao je i Trump jer je to izjavio negov prvi čovjek obrane od kovida i organizator globalne karantene koja je preko WHO zbog lažnih projekcija proglasila nešto što su morali odraditi. WHO ima na službenim stranicama vježbu nazvanu “Covid” prije izbijanja pandemije, Bill Gates je odradio Event 201. Cijelu priču su nam ispričali što će nam odraditi, to nam naprave i kakvu rekciju dobiju? Naciju koja reagira na ostani doma i ostani odgovoran. Cijelu infrastrukturu su pripremili unaprijed jer je desetljećima unaprijed planirano.. Strožer je svjesno sudjelovao u globalnoj obmani. Nema nikakve slučajnosti u cijeloj priči. Ne postoji pandemija. Postoji samo njihova isplanirana laž koju koriste da bi srušili gospodarstvo i instalirala sve druge programe koji nam se sve brže i brže nameću.

Stožer su činili kompromitirani ljudi kojima je život bio ugrožen ako ne prihvate ovaj suludi scenarij karantene koji smo prošli. Nisu se oni dobro nosili sa situacijom nego su umirali od straha dok su submisivno servirali pripremljenu laž i WHO narativu po kojoj su sve zemlje u karanteni djelovale. Strah da će narod prepoznati laž i strah za život ako ne izvrše svu besmislenu narativu oko gripe. Oni preživjeli, dobili ordenje i uskoro će biti državni dužnosnici, a narod nije prepoznao obmanu.

Kako jedan znanstvenik Lauc može kupiti stroj za testiranje kovida prije prije nego je Stožer proglasio plandemiju? Taj isti znanstvenik vam se smije jer ne želite neprovjereno i eksperimentalno cijepivo da se testira na vama. Odabiru pristup da vam se rugaju za kritičko razmišljanje i slobodu izbora jer ćete se lakše konformirati ako ste stigmatizirani od strane struke. Tko si ti da misliš? Ne želite da vam sutra dolaze u kuću i otimaju vas jer vam struka besramno laže. Siguran sam da ne želite to cijepivo u vašem djetetu, a još manje da vam socijalna služba dolazi po njega i odvodi na prisilno cijepljenje pod prijetnjom kazne zatvora. Ako prihvaćamo sudjelovanje u ovim lažima prihvatit ćemo i sve veću represiju koja će se dogoditi.. Mora vam biti jasno da će se to dogoditi ako odbijemo šutiti. Ova laž je toliko besramno očita da je stvoren do sada najveći val potencijala da ih zauvjek raskrinkamo. Mi ćemo odabrati sudjelovanje u laži.

Djeca nam se vraćaju u škole. Zar stvarno želimo da ih špricaju kancerogenim dezificijensima dok distancirani ulaze u učionicu i guše se pod maskama? Zar taj program koji vam nameću uz pomoć konstruirane laži baš ništa ne predstavlja? Vaše ignoriranje problema je prešutno prihvaćanje njihove igre. Vjerovati da je sheranje na faceu dovoljno podjednako je program kao i sve drugo. Jedina dobra stvar kod škole bila je socijalizacija. Šutnjom odabiremo da nam koriste laž i prevaru kako bi nam djecu programirali u buduće ljušture bez duše.

Vladajući koji sa političkim kupovinama čuvaju svoje fotelje odlučili su svjesno sudjelovati u izazivanju financijskog kolapsa.. Ne samo da je karantena prozročila ogromnu štetu nego se to besmisleno nastavlja ugrožavajući turizam kao glavni fokus našeg gospodarstva. Gubitak poslova i novi veliki val deložacija je program koji nas čeka usput..

Konformirajući se na te novo normalne programe pokoravaju nam dušu zauvjek.. Slamaju naš duh jer ako sad prešutimo da su nas prevarili sve čega se bojite da vas čeka u ovoj vremenskoj liniji sve će nam se manifestirati jer nismo razbili programe sa kojim će nas konformirati da prihvatimo njihove sve represivnje obaveze.

Ne postoji kovid, ne postoji pandemija. Postoji odavno isplanirana laž koja ima svrhu implementiranja svih njihovih planova da nas porobe i depopuliraju. Postoji laž kojom su nam se okomili na djecu i njihovo odrastanje pretvaraju u nakaradu. Postoji laž koju koriste da vas nadziru i identificiraju. Postoji laž koju koriste da vam uskrate slobode. Postoji laž sa kojom vam planiraju ugraditi čip i zauvijek vas obiježiti. Postoji laž koju koriste da bi vas prevarili na još jednim izborima. Postoji laž za koju će proći nekažnjeno jer ti odabireš program koji kaže, nije vrijedno boriti se..

Nitko više ne može reći da ga se ovo ne tiče jer svi osjećamo posljedice njihovog djelovanja direktno i indirektno. Nije mene strah izaći na ulicu i glasno vikati koriste laž da bi vas porobili do kraja, bojim se dići ruke i odustati jer ću uvidjeti besmisao uvjeravanja da vam je najveća opasnost vaša sposobnost da se konformirate na sve što budućnost nosi..

Kako mislite da će se situacija sutra promijeniti ako danas odabirete da vas nije briga što vam se nameće u stvarnosti uz pomoć laži? Biti indiferentan na spoznaje što nam se sprema treba imati dozu ludosti i dozu hrabrosti. Ono što mnogi još ne vide vrlo brzo će svi uvidjeti, a to je tiranija pod velom naše sigurnosti.

Mi sada izlazimo na ulicu i prosvjedujemo jer ne želimo da nam djeca sutra izlaze na ulicu sa Molotovljevim koktelima kao u Honk Kongu.. Ignorirajući problem ostavljate ga na djeci da ga uskoro riješavaju.. Možete se pokušati lagati, ali kao probuđeni pojedinac znaš da je tako.

Jeste li sigurni da to želite?

MEDICE,cura te ipsum(facebook)

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Proglašena nova najmoćnija putovnica na svijetu: Hrvatska na visokom 19. mjestu, BiH značajno slabija

Japanska putovnica omogućava pristup najvećem broju svjetskih odredišta bez vize, pokazuje indeks putovnica koji je objavila …