Subota , svibanj 30. 2020.
Naslovnica / Arhivske vijesti / Prof.dr.sc.Pavuna – Nemojte reći u 2017+ da Vas nisam upozorio!!!

Prof.dr.sc.Pavuna – Nemojte reći u 2017+ da Vas nisam upozorio!!!

Bitno je da svatko u sebi pronađe svoju unikatnost iliti 1-3 predispozicije koje onda treba razviti u kritičkom druženju s BOLJIMA od sebe – roditeljima, učiteljima, profesorima .

Naravno, tko samog sebe vara i ostaje prosječan pravnik(ca), a rođen je za vinogradara ili idealnu učiteljicu … tu osobu je dugoročno teško uklopiti u zaposlenje.

Ponekad razni zumboidi u Hrvatskoj i šire po Mediteranu će pokušavati Vas utopiti u korupciju i nepotizam partitokracije i vladavine strahom, ali TO nije put časnih osoba te takve karijere nikome NE preporučam jer ćete kad-tad skupo platiti, a i patiti jer ljudska duša ipak ne vara!

 

Sve su discipline važne i društvene djelatnosti također, ali u Hrvatskoj imamo dramatično previše npr. pravnika i tzv. ekonomista, a i raznih „mekih“ studija, a da bi nacija bila prosperitetna i izvozna moramo imati >3% umreženih tvrdih znalaca, poglavito inženjera koji kreiraju proizvodnju i izvoz.

To su poznate činjenice i zato bez obzira da li su lijevi ili desni na vlasti, bez inženjera nećemo moći regenerirati ekonomiju nacije!

Prof.dr.sc.Pavuna

glasbrotnja.net

 

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Dodik: Dubrovnik nikada nije pripadao Hrvatskoj, Sarajevo je za nas inozemstvo!

Povijesno i nacionalno gledano, Jugoslavija je ozbiljna podvala srpskom narodu, koji se odrekao, bukvalno, i …