Utorak , svibanj 21. 2019.
Naslovnica / Istaknuto / ‘Progledaj srcem’ ove će godine biti najveći do sad – donosimo najbolje trenutke s prijašnjih koncerata

‘Progledaj srcem’ ove će godine biti najveći do sad – donosimo najbolje trenutke s prijašnjih koncerata

Još je nešto više od dva tjedna ostalo do duhovno-glazbenog spektakla ‘Progledaj srcem’… Donosimo najbolje trenutke s prva četiri koncerta.

‘Progledaj srcem’ – duhovno-glazbeni spektakl koji već 5. godinu organizira katolička televizija Laudato, održat će se 11. svibnja u zagrebačkoj Areni.

S obzirom da organizatori najavljuju ispunjenu Arenu, što bi značilo 19 tisuća posjetitelja na najvećem koncertu duhovne glazbe, odlučili smo vas podsjetiti na njegove početke i najbolje trenutke.

1. City Plaza Zagreb (ex Hypo centar)

Prvi koncert ‘Progledaj srcem’ održao se 27. studenog 2014. u tadašnjem Hypo centru kao potpora osnivanju katoličke televizije Laudato. Uz brojne duhovne izvođače poput Božje pobjede i Alana Hržice, na koncertu su kao gošće nastupile i sestre Marija i Ivana Husar te Nina Badrić. U dvoranu se natiskalo oko dvije tisuće duša, a kao poseban gost riječ je održao i apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj, mons. Alessandro D’Errico. Već je tijekom održavanja koncerta bilo jasno da će za sljedeće izdanje biti potreban veći prostor.

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Ćiro Blažević podržao stranku koju je utemeljio ratni zločinac Goran Hadžić

Hrvatski nogometni trener i bivši izbornik Miroslav Ćiro Blažević odazvao se pozivu SDSS-a, te je …