Subota , siječanj 23. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Svijet / PUTIN OBJAVIO RAT! Nećete više…

PUTIN OBJAVIO RAT! Nećete više…

Savjet sigurnosti Rusije pripremio je izvještaj koji se čuva u Kremlju, prema kojem Putin izdaje narađenje da njegov narod mora po svaku cjenu biti zaštićen od GMO i zapadnih farmaceutskih proizvoda.

U izvještaju se navodi da predsjednik Putin smatra da je sljedeća faza evolucije čovječanstva trenutno u”ozbiljnom riziku” i da zapadne i globalne sile “namjerno usporavaju proces napretka zbog njihove osobne koristi, pišu alternativni mediji SAD.

“Mi kao vrsta imamo mogućnost nastaviti razvijati naša tijela i mozak zdravom uzlaznom putanjom, ili možemo pratiti zapadni primjer posljednjih desetljeća i namjerno otrovati našu populaciju genetski izmenjenom hranom, farmaceutskim proizvodima, cjepivima i brzom hranom koje trebaju biti klasificirane kao opasne, zarazne droge. ”

“Moramo se boriti protiv ovoga. Fizički i intelektualno onesposobljena populacija nije u našem interesu “, navodi se u izvještaju.

Opisujući prosječnu zapadnu državu kao “intenzivno cijepljenog autističnog debelog čovjeka, srozanog ispred ekrana,koji se bori sa kukuruznim sirupom”, u izvještaju se navodi da takve taktike koje vlade koriste da podjele svoje građane nisu samo tame zla nego i kontraproduktivne na srednji i dugi rok “.

Putin u posljednjih nekoliko godina besplatno poklanja zemlju ljudima koji su spremni da je organski održavaju. Cilj je postati svjetski “vodeći izvoznik” organske hrane zasnovanoj na “ekološki čistoj” proizvodnji.

Izvještaj Savjeta sigurnosti dolazi samo nekoliko mjeseci nakon što je Kremlj najavio zaustavljanje proizvodnje sve hrane koja sadrži GMO, što je međunarodna zajednica shvatila kao veliki korak u borbi protiv multinacionalnih kompanija poput Monsanta. Rusija nastavlja voditi put prema prirodi,i organskoj poljoprivredi.

www.ekskluzivno.me

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Na prosvjedu protiv koronamjera u Austriji sudjelovalo 10.000 ljudi

Oko 10.000 ljudi, prema procjenama policije, okupilo se u subotu poslijepodne u Beču na prosvjedu …