Subota , srpanj 11. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / RASPUDIĆ odgovorio JANDROKOVIĆU: “On je umiljato dijete četiri majke…

RASPUDIĆ odgovorio JANDROKOVIĆU: “On je umiljato dijete četiri majke…

Novopečena Mostova politička uzdanica Nino Raspudić odgovorio je danas na komentar Gordana Jandrokovića, koji je jučer, podsjetimo, novopečenom političaru spočitnuo kako se razveo i ima djecu s dvije različite majke.

Na N1 televiziji je ustvrdio da se vidi da su Jandroković i Plenković u strahu. “Ljudi kad su u strahu govore svašta. Imam informaciju da HDZ prema njihovom internom istraživanju stoji jako loše. U panici su. Sad se i vidi ta neprihvatljiva razina javnog diskursa. Činjenica je da sam godinama nastupao kao javna figura. Njih sam godinama kritizirao. Ja nikada nisam spominjao njihove obitelji, posebno djecu”, kazao je Raspudić, koji je dodao i kako je Plenković u ovom času puno bliži oporbi od njega.”Ovaj način prebiranja i klasificiranja djece kao vrijedne i manje vrijedne govori najviše o njima samima”, kazao je.

“Kaže Jandroković da ima troje djece s jednom ženom. Ja to respektiram, čestitam mu. No za njega kao političara važnije je da je umiljato dijete četiri majke. Prva mu je majka Ivo Sanader. Druga mu je Jadranka Kosor. Treća politička mama mu je Tomislav Karamarko. Sad mu je Plenković. Ne sumnjam da će nakon Plenkovićevog pada on tražiti novu, petu političku majku”, rekao je Raspudić za N1.

Kaže da se ne kandidira za kanonizaciju

Potom je komentirao svoj razvod.

“Meni je drago da mi nemaju što drugo prigovoriti. Ja se ne kandidiram za kanonizaciju nego za zastupnika. Slične kritike dolaze iz lijevog medijskog miljea. Tu se vidi jedna doza patrijarhalnog šovinizma. Otkud oni znaju da u slučaju moje rastave to nije bilo sporazumno? Ja mogu reći da to nije bilo ništa skandalozno, ja sam u dobrim odnosima s bivšom ženom i zajedno odgajamo dijete. Al zanimljiva je ta koalicija od SDP-a i Beljaka do Jandrokovića”, rekao je Raspudić.

Također, odgovorio je na prozivke o svom crkvenom vjenčanju. Rekao je da će pokazati fotografije.

Vratio se na Jandrokovića. Rekao je da je on mjesto predsjednika sabora dobio s oko 800 glasova.

Komentirao je i ideološka pitanja.

“Mi smo antitotalitaristi. Sva ta pitanja, ustaše i partizani, nama je jednostavno. Sve što je vodilo prema demokratskoj Hrvatskoj, to mi baštinimo. Ustaštvo nije vodilo prema demokratskoj Hrvatskoj, mi to odbacujemo. Titoizam nije vodio ni prema Hrvatskoj ni prema demokraciji, mi to dvostruko odbacujemo”, rekao je.

Na kraju se vratio na temu obitelji.

“Ja neću udarati ispod pojasa. Nisam ni ranije spominjao žene i djecu, neću ni sada. Oni su toliko krhki da su dovoljni udarci iznad pojasa”, rekao je Raspudić.

priznajem.hr

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Premoćna pobjeda HDZ-a. Osvojio osam izbornih jedinica te glasove dijaspore. Restart koalicija osvojila dvije izborne jedinice

Prema neslužbenim rezultatima Državnog izbornog povjerenstva nakon 99 posto obrađenih biračkih mjesta, HDZ je relativni pobjednik parlamentarnih izbora sa osvojenih …