Petak , studeni 15. 2019.
Naslovnica / Istaknuto / Ruža za Dnevno: Pozivam Brunu, Zlatka i Marijanu Petir da već sutra krenemo u ujedinjenje desnice

Ruža za Dnevno: Pozivam Brunu, Zlatka i Marijanu Petir da već sutra krenemo u ujedinjenje desnice

Nova stara europarlamentarka Ruža Tomašić za naš je portal prokomentirala rezultate izbora. ”Nadali smo se još jednom mandatu, ali zamislite da smo išli svi zajedno, osvojili bismo tri mandata”, kaže naša sugovornica, dodajući da joj je žao izgubljenih mandata Marijane Petir i Neovisnih za Hrvatsku.

”Probat ćemo primiriti situaciju, moj predsjednik Marijan PavličekLadislav Ilčić i Hrvoje Niče, čim se slegnu strasti, odmah kreću u pregovore. Na parlamentarne izbore trebamo ići zajednički – zajedništvo nema alternativu, to se vidi i sada. Koliko god sam radila u Europskom parlamentu, da sam išla sama, ne bih ovako prošla”, tvrdi Tomašić i objašnjava da je rezultat HDZ-a poruka birača Andreju Plenkoviću da ide u pogrešnom smjeru.

”Mi idemo zajedno na predsjedničke izbore i nadamo se dobrim rezultatima. Što se tiče predsjedničkih izbora, i o tome razmišljamo, vodit ćemo brigu i o politici u Hrvatskoj, a sada ćemo razgovarati o predsjedničkim izborima.”

dnevno.hr

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Komšić rekao Macronu da BiH nije tempirana bomba

Željko Komšić gostuje u Parizu gdje je objasnio Emmanuelu Macronu da je njegova izjava o …