Utorak , siječanj 26. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Sastanak koordinatora Inicijative roditelja u Ljubuškom

Sastanak koordinatora Inicijative roditelja u Ljubuškom

Sinoć je u Ljubuškom održan sastanak svih koordinatora Inicijative roditelja koji zahtijevaju normalno školovanje iz ZHŽ-a i HNŽ-a.

Sastanak je imao informativno-operativni karakter glede aktivnosti koje su u tijeku i one koje se pripremaju u periodu koji je pred nama.

Na sastanku se analizirala aktivnost  dijeljenja i prikupljanja izjava o odgovornosti roditelja za svoju djecu koja je zbog velikog interesa roditelja još u tijeku i koju produžavamo za još dva tjedna.

Brojanje potpisanih izjava još nije kompletirano zbog stalnog priliva novih, ali vas želimo izvijestiti da se radi o nekoliko tisuća potpisanih izjava.

Hvala  svim roditeljima na hrabrosti i na ljubavi koju ste pokazali prema svojoj djeci, a ta ljubav treba postati još veća od ljudskog obzira.

U tijeku je formiranje odvjetničkog tima koji će sve roditelje potpisnike izjava o odgovornosti i njihova ustavom zajamčena prava zaštititi putem tužbe protiv  svih odgovornih za nemjerljivu psiho-fizičku štetu koju su nanijeli djeci i roditeljima, kršeći ustave i zakone te donoseći nezakonito, neodgovorno i nepromišljeno epidemiološke mjere.

Radi se i na pripremi organiziranja i djelovanja Inicijative roditelja i na prostoru HBŽ-a i SBŽ-a, sa ciljem što boljeg i sustavnijeg organiziranja roditelja u svom zalaganju za normalno školovanje naše djece.

Odmah po završetku aktivnosti o prikupljanju izjava o odgovornosti, javnost će biti obavještena o datumu i mjestu velikog prosvjednog skupa koji se planira.

Iako sad odgovorni ne uvažavaju pravo i glas roditelja, jamčimo vam da će Inicijativa roditelja  uskoro svojim sustavnim i organiziranim djelovanjem učiniti da se roditelje itekako pita i uvažava kad je u pitanju odgoj i obrazovanje njihove djece.

Pozivamo i sve roditelje da nam se priključe, odlučno i odgovorno u obrani svojih roditeljskih prava na odgoj svoje djece, koje je država očito uzurpirala.

 

Inicijativa roditelja koji zahtijevaju normalno školovanje

Član inicijativnog odbora -Saša Grgić

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Ljubo Bešlić bi mogao još neko vrijeme sjediti u fotelji gradonačelnika?

Stranke u Mostaru obavljaju razgovore o eventualnim koalicijama, dok se čeka konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća. …