Utorak , travanj 23. 2019.
Naslovnica / Istaknuto / Sirijski imigrant izbo nožem Njemicu i rekao na sudu – ‘To je prihvatljivo u mojoj kulturi kada te netko uvrijedi!’

Sirijski imigrant izbo nožem Njemicu i rekao na sudu – ‘To je prihvatljivo u mojoj kulturi kada te netko uvrijedi!’

Na suđenju u Hannoveru 17-godišnji Sirijac je izjavio kako je on „uzorni izbjeglica“ te je pročitao pisanu izjavu svog odvjetnika u kojoj je stajalo kako „optuženi iz vlastite kulture zna da se sukobi mogu rješavati nožem. Regionalne običaje (iz svoje zemlje Sirije op.) opisuje na slijedeći način: Ako netko uvrijedi, može biti izboden. U težim slučajevima, osobu se smije i ubiti.“, te dodaje da „njegovo ponašanje nije protivno vjerskim zahtjevima i ne razumije zašto je u pritvoru“., piše Bild, a prenosi Narod.hr.

Što mediji skrivaju o ubojstvu u Chemnitzu koje potresa Njemačku?

Više od 10 centimetara duga oštrica noža koju je koristio Abdullah A. ozbiljno je ozlijedila djevojku Vivian K. (24) uključujući probodena rebra, jetru, želudac, bubreg i crijeva.

Izbodena Vivien odvezena je u bolnicu gdje joj je odstranjen dio gušterače i slezene, a potom je stavljena u induciranu komu. Danas ima dugi ožiljak od prsne kosti do dna abdomena.

Događaj se dogodio u ožujku prilikom svađe brata optuženog i njegovog rođaka s jednom djevojkom u supermarketu, u koji se umiješala mlada Njemica koja je na kraju izbodena nožem.

Presuda se očekuje 11. rujna.

 

/Republikainfo.com/

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

USKRSNI PONEDJELJAK – Znate li koje je značenje ovog dana?

Danas je Uskrsni ponedjeljak, dan kada se kršćani spominju puta uskrsnulog Isusa u Emaus. Uskrsni …