Utorak , veljača 25. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Škoro udario na Vladu zbog ekonomske situacije; evo što je poručio

Škoro udario na Vladu zbog ekonomske situacije; evo što je poručio

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro jutros se na svom Facebook profilu pozabavio  i trenutačnom ekonomskom situacijom Hrvatske.

“Vlada Andreja Plenkovića svakodnevno nas obasipa informacijama o pozitivnim makroekonomskim pokazateljima. Žele nas uvjeriti da hrvatsko gospodarstvo nakon godina krize stabilno raste, a država se ubrzano razvija. Ali izvješće Eurostata o brzini približavanja europskom prosjeku razvijenosti priča drukčiju priču. Od 2007. do 2018. Hrvatska se približila EU prosjeku za svega dva postotna boda i sad smo na 63% prosjeka, a iza nas je samo Bugarska. Čak i kad bi ostale članice Unije od danas počele stagnirati, nama bi ovim tempom trebalo više od 200 godina da ih sustignemo!

U tom podatku leži odgovor na pitanje zašto mladi napuštaju Hrvatsku, zašto pada kvaliteta javnih usluga i zašto nas ove jeseni očekuju štrajkovi. Hrvatski narod ne može čekati dva stoljeća da bi dostojanstveno živio i zato su nam hitno potrebne promjene.

SAD IL’ NIKADA!”, napisao je Škoro u postu na Facebooku.

dnevno.hr

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Dr. Stjepo Bartulica: “Milanović se narugao našoj himni, a Plenković je ljevičar s tijelom u Hrvatskoj, a mislima u Bruxellesu!”

Hrvatsku su nam oteli bivši komunisti, koji danas veličaju diktatora Tita, a kritiziraju Orbana zato …