Petak , listopad 30. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / Slavica Vučko: Jasenovac je velika komunistička laž

Slavica Vučko: Jasenovac je velika komunistička laž

Uvijek sam pretjerano tužna, svake godine u vrijeme komemoracije u
Jasenovcu. Laži, laži i laži i tako godinama, slamaju mi srce.
Istinski, moja vlast će biti ona, koja komunističku laž o Jasenovcu istraži, a Goldštajna Slavka i Ivu, Krausa, Jakovinu……… i sve koji su širili laži o Hrvatima kao genocidnom narodu osude i kazne doživotnim zatvorom zbog  nanošenja duševnih boli cijelom hrvatskom narodu. Svoje mučke zločine kroz povijest, stavljaju Hrvatima na teret i tome mora doći kraj.
Teško za vjerovati, da se to zlo laži, genocidnih optužbi, desetljećima čini jednom narodu, a napose je neoprostivo i za svaku osudu u vrijeme od kad imamo svoju  državu Hrvatsku. Jedino nas istina može osloboditi, a tu istinu istaživanja Jasenovca nitko ne dozvoljava. Odgovaraju im laži i stigma jednog nevinog naroda, da su učinili nešto, što nisu.
Kad pogledam sav cirkus oko Jasenovca svih dosadašnjih vlasti, s tugom u srcu zaključujem, da ni jedna do sada hrvatska vlast nije istinski hrvatska vlast, nego nam nametnuta.
Pokoj vječni nevinim žrtvama! Bog je taj koji će zločincima i mučkim ubojicama Hrvata suditi.
Mučki ubijeni hrvatski vojnici Ustaše, platili su cijenu hrvatske čežnje za svojom Nezavisnom državom Hrvatskom.
Platili su najveću cijenu, cijenu svojim životima, a nikad nisu vrednovani i od “hrvatske” vlasti s dužnom ljubavi, poštovanjem i komemoracijom im odali počast, nego iznošenjem neistina i poistovjećivanjem nevine žrtve i ubojice.
Sramotna je usporedba Jasenovca i Bljeska i da će im se dati istovjetno značenje. To je kao da kažemo da ćemo odati istu počast Bogu i sotoni.

Lažne i originalne fotografije kojih je bilo bezbroj:

20170829 071101

20170829 071117

20170829 071211

20170829 071234

Slavica Vučko

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Ivan Remeta – Konačan pad Velikog Brata

Posljednji čovjek u Europi je bio radni naziv za roman, te je Orwell, u pismu …