Utorak , svibanj 26. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Splitska klapa Iskon stiže u Hercegovinu, danas se druže sa publikom u Čitluku

Splitska klapa Iskon stiže u Hercegovinu, danas se druže sa publikom u Čitluku

Splitska klapa Iskon, dva puta nominirana za prestižnu nagradu Porin, posjetit će Hercegovinu.

Naime, sastav koji čine Marko Pecotić, Mislav Biočina, Ivan Baletić, Zvonimir Kovačić i Ante Blažević sve ljubitelje dalmatinskih pjesama u Čitluku povesti će na glazbeni putopis kroz Dalmaciju. Virtuozi dalmatinskih pjesama nastupit će danas, 25. travnja u čitlučkom The Basement Pubu,  u organizaciji Carskih Vina iz Međugorja.

„Samo me čvrsto stisni za ruku“, „Još ne mogu pristat volit“, „Da mi je vratit vrime“, „Vrime za kraj“, „Dobra večer prijatelji“ samo su neke od pjesama u kojima će sutra gosti The Basement Puba moći da uživaju. Kako dobra pjesma ide uz dobro vino, magično glazbeno veče klape Iskon savršeno će upotpuniti vrhunska i višestruko nagrađivana Carska Vina -Žilavka, Blatina, ali i široka paleta likera i rakija za ljubitelje ovih okusa.

Klapa Iskon je osnovana u Splitu 2000. godine. Do sada je ostvarila preko 1000 nastupa širom regije. Koncerte su imali i širom Europe, nekoliko puta u Francuskoj, te Italiji, Njemačkoj, Nizozemskoj i Izraelu. Imaju stalnu saradnju s eminentnim predstavnicima hrvatske glazbene scene, kao što su Gibonni, Luky, Neno Belan, TBF, Tedi Spalato i drugi.

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Gospina poruka preko vidjelice Marije za župu i za cijeli svijet, 25.05.2020.

“Draga djeco! Molite sa mnom za novi život svih vas. U svojim srcima, dječice, znate …