Ponedjeljak , rujan 28. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Kultura / Što je rekao admiral Lošo u Mostaru (teško je kazati u nekoliko rečenica)

Što je rekao admiral Lošo u Mostaru (teško je kazati u nekoliko rečenica)

Za mnoge kontroverzni hrvatski admiral Davor Domazet Lošo u Hrvatskom kulturnom društvu Napredak Mostar, u utorak, 6.veljače, predstavio je knjigu ‘Admiralovi zapisi 2’ te tom prilikom prisutnima, reklo bi se, održao svojevrsno predavanje – od Francuske revolucije, ruskog pravoslavlja i stradanja Armenaca do Tita, Švicarske i Bruxellesa. Donosimo vam njegovo izlaganje o svjetskim teorijama zavjere u najvećem dijelu. O sebi nije govorio.

Mediji namjerno lažu i obmanjuju

I zaista što je istina i danas se pitamo. Ali i mi, činjenjem ili nečinjenjem pridonosimo da je istin manje.

Knjiga će vam biti jako zanimljiva, u njoj ima puno o imigrantskoj krizi, i što je islam od samih svojih početaka, i kakav će biti beliki rast u godinma koje slijede. Dakle, predstavljanje ove knjige počiva na tvrdnji da je na djelu puni zamah naputka Adama Weishaupta, oca ilumenizma i tvorca plana u uspostavi jedinstvene svjetske vlade u Novom svjetskom poretku i to nije nikakva više tajna. Njegova je teza, zamislite, a upravo to i živimo: kontrolirajte kanale informacija i tada ćete imati kontrolu nad ljudskim umovima i sve što to sa sobom povlači.

I danas oni kontroliraju komunikacije, medije, a tako kontroliraju i naš um, a mi to ne znamo. Dakle, temeljem odov Weishauptovog naputka, u medijima se sakriva ili izoblićuje istina. Kad upalite televizor bilo gdje u Europi, od 10 informacija koje čujete, 9 je lažnih. A laži su opasnije. Čak i da imate mogućnost i znanje da detektirate jednu vjerodostojnu, odmah vas bombardiraju sa još 10 lažnih. Za svako obrazloženje koje oponira dominantnom angažmanu moćnika, preko medija vas ismijaju i vi ste gotovi.
Osnovni je cilj zadržati javnost od bilo kakvih spoznaja o tome što se uistinu događa.To je medij. Odmaknuti istinu dalje od javnosti, banalnostima, glupostima i infatilnostima nas zaglupljuju, a to nije rekao bilo tko nego Noam Chomsky koji upravo priapa tom društvu.
Mi živimo u vremenima u kojima je glavni postulat da je spoznaja nepoželjna. Ne smijete ništa spoznati, a ponajmanje istinu.

 

Orwelova vremena

Europa danas živi Orwelova vremena. Pravo mu je ime Eric Arthur Blair, a pseudonim George Orwell. On je 1948. godine napisao u knjizi ‘1984’ ‘Veliki brat’. Ima vrlo zanimljive brkove… U Biti on je iznio njihov plan. Bio je njihov igrač. On kaže: Rat je mir, Sloboda je ropstvo, Neznanje je moć. Ali paradigma ovih parola je i u tome što se one mogu čitati i obrnuto: Mir je rat, Ropstvo je sloboda, Moć je neznanje (?) Mi ustinu živimo mir, a u biti je rat i mi ne znamo da je rat. Živimo u ropstvu, postali smo robovi svačega, a što manje znaš prije ćeš postati predsjednik vlade neke države. To je danas. I zato nam grade ovakav obrazovni sustav – što manje znati.

 

O Francuskoj revoluciji “od koje je sve krenulo”

Dakle, mnoga zla su krenula od Francuske revolucije 1789. godine i to je zlo samo po sebi. U njezinom tumačenju primjećuje se inverzija, sve su izokrenuli. Domovinski rat nije obrambeni rat, nego su agresori postali žrtva. Ili u BiH: Hrvati su četiri puta obranili i spasili BiH, a vidite što je sud napravio? Kako ih nije sramota u Sarajevu? Dakle, sve izokrenuti onako kako to odgovara urotnicima.
Teroru francuskoj revoluciji je tumačen kao herojstvo, radikalna mržnja kao humanitet, barbarstvo kao prosjetiteljstvo, čin razuma i nade. U francuskoj revoluciji ozakonjena je otimačina, stvorena giljotina, što je dovelo do prvoga stvarnog, ideološkoga genocida u povijesti Europe. Naravno, o tome se ne govori. Dekretom koji je izglasan u studenom 1793. službeno se dokida kršćanstvo u katoličkoj Francuskoj i uspostavlja se ‘kult razuma i prirode’. I onda danas kada upozoravamo ‘Što će taj Vučić’, kažu da se politika vodi razumom, a ne srcem. Pa gospođo (?), kada nemate dušu, nema ni srca, nemate ni Krista jer je Krist iz srca. Imate razum, a vidite gdje je razum u Francuskoj završio – na giljotini.
I što se radi? U parišku katedralnu Notre-Dame (Naša Gospa) simbolom katoličke Francuske, a vi morate znati da je tada Francuska bila najveća sila svijeta kao što su danas SAD, pobješnjeli jakobinci u procesiji nose golu prostitutku madame Millard i postavljaju je na glavni oltar. Umjesto kipa Djevice Marije postavlja se kip tzv. Slobode, a u katedrali se upriličuju sulude orgije.

A ono što imate u New Yorku kip slobode – nikakav ono nije kip slobode. Nego su ovi pobješnjeli francuski masoni dali taj kip slobode i ono što gledate je božica podzemlja Hekata iz grčke mitologije. Nikakav to nije kip slobode.

Blagdan Francuske, 14. srpnja, pjeva se Marseljeza. To je najkrvoločina državna himna. Počinje ‘Allons enfants de la Patrie’ (Idemo djeco domovine) i završava sa krvlju. A toj Bastilji bilo je samo sedam zatvorenika, četvorica osuđenika za kaznena djela krađe, jedan manijak i dva luđaka. Što je bio cilj Francuske revolucije u jednoj jedinoj rečenici rekao je mason Denis Diderot, inače enciklopedist: “Svijet neće biti sretan dok posljednji kralj ne bude zadavljen crijevom posljednjeg svećenika”.

 

O talijanskoj revoluciji

Talijnska revolucija nije bilo nikakvo ujedinjenje. To je bila obična revolucija i jedan od glavnih predstavnika vio je Giuseppe Garibaldi. Evo kako su ga zavali: Otac domovine, Sin naroda, Duh slobode. Dakle onima kojima je temelj kršćanstvo i Sveto trojstvo, Otac, Sin i Duh sveti. Oni se izrugijavili. U tolikom bijesu i blasfemiji očituje se sva mržnja prema kristu. Organizira se ekumenski, masonski koncil, nasuprot onome što ga je godinu dana ranije sazvao Papa Pio. Na tom koncilu pjeva se himna slobodi i svi su pjevali ‘Si smo mi sotonisti’.

O Gospi Guadalupskoj

Čak je i atentat izvršen na ovu Gospu. Bombu su sakrili u rukovet cvijeća, eksplodirala je 14. studenog 1921. u 10.30 minuta za vrijeme velike mise. Eksplozija je uništila teški, kovani križ, odvalila kamenje iz zidova, međutim nijedan vjernik nije ranjen, a na gospinoj slici nije se razbiln ni zaštitno staklo. Gospa i njezina slika u Meksiku pokazala se jačom i od  masonskog eksploziva. I zato je sveti papa Ivan Pavao II odabrao 27 Meksikanaca i uzdigao ih jer su ubijeni ‘In odium fidei’, iz mržnje prema vjeri.

O pravoslavlju i Srbima

Mi Hrvati imamo potpuno pogrešnu pretpostavku o pravoslavlju. Mi pravoslavlje gledamo kroz prizmu Srpske pravoslavne crkve. Ali Srbi ne žive svoju pravoslavnu vjeru. Oni imaju Svetosavlje, a to je ideologija velikosrpska! To nije pravoslavlje. On svih kršćana, najmanji sakrament krštenja je u Srbiji. Manje od 10 psoto. Oni su nekršten narod, za razliku od drugih pravoslavnih. U boljševičkoj revoluciji se uistinu obistinilo ono što je pisao Dostojevski, sigurno najveći književnih svih vremena i Solovjev, veliki kršćanski mislilac i prijatelj Hrvata. Oni su u svojim djelima navjestili dolazak vlasti koja će odbaciti Boga. Komunistička vladavina u Rusiji, u metafizičkom smislu, odista pokazala kao potpuno ostvarenje carstva tame. Progonjeno i ubijano kršćanstvo, a ljudima nametan marksizam, ideološko učenje komunističkog masona Lenjina. Mržnja prema Bofu je bila tolika da je ubijanje i rušenje crkava nadmašilo jakobinska vremena iz Francuske revolucije. Dok je u Francuskoj revoluciji 40.000 zatvoreno, mučeno i ubijeno, u Oktobarskoj revoluciji ubijeno je 40.000 svećenika, od toga 32 mitropolita, arhepiskopa…

 

O Armencimai Hrvatima

Na križu Armenke, žene silovane i gole razapete. Genocid nad najstarijem kršćanskom narodu –  to je genocid nad Armencima. Krivo nas uče. Oni nisu pravoslavci. Oni su najstariji kršćanski narod. Mi, Hrvati, posebnu povezanost imamo s Armencima. Naime, ujedinjenjem Turske planiralo se očistiti Tursku od Grka pravoslavaca, a Anadoliju od Armenaca i ostalih. Turska ideologija je inspirirana ideologijom iz Francuske revoucije. Milijun i pol Armenaca je ubijeno. To je prvi križni put.  Naš križni put iz Domovinskog rata samo je klonirani križni put Armenaca iz 1. svjetskog rata. Papa Ivan Pavao II. posjećuje Armeniju, tu najstariju kršćansku državu…Pa sveti Vlaho je Armenac, sveti Duje je Armenac, sveti Anastazije je Armenac.

(Pri tom je iznio primjere isprepletanja armenske arhitekture sa vjerskim objektima u Hrvatskoj, armenskih grobalja sa stećcima, glagoljicom koju je nazvao stiliziranim armenskim pismom itd…)

O prevratima u Kataloniji

Ovo što mi imamo simpatije u Kataloniji nije baš da mi razumijemo što se tamo dogodilo. Tu se ništa nije dogodilo od onoga što se dogodilo 20. srpnja 1936. uoči 1. Svjetskog rata. Evo što tada na Radio Barceoni govore: Potrebnoje razoriti Crkvu i sve ono što je s njome povezano. Što znači da su spomenici kulture? Dobar vojnik neće se pred tim zaustaviti i neophodno je razoriti crkvu. A u parlamentu se uzvikuje: Španjolska je napokon prestala biti katolička’. Nije prestala. Iz Katalonije je krenulo, ne iz Madrida. Ovo što su sada htjeli je ponavljanje onog što nisu uspjeli u godinama pred 1. Svjetski rat. Otrijeznimo se malo od toga.

O Berlinskom zidu, demokraciji i svačemu pomalo

Nije se slučajno dogodio pad Berlinskog zida na 200. obljetnicu Francuske revolucije. Masonski duh od tada mutira, ali se i dalje nastavlja raskršenje Europe i sekularizacija. Imamo danas teror sekularizma i to pomoću militantnog liberalizma nove ideologije bezbožnika. I komunizam i fašizam i nacizam su dijelo lijeve provincijencije. Ne desne. I dolaze bijele revolucije sa Sorošem na čelu i otvorenim financiranjem medijskih poslušnika prerušenih komunističkih pulena. I oni ih dovode na vlast. I u miru i u ovome i oneome. Što vi mislite da ih nema i u HDZ-u? Kakve ima razlike između one i sadašnje politike? To vi bar Hrvati ovdje u BiH to osjećate. Dakle, za vrhunac te institucionalne pobjede sljedbenika bijele revolucije nije to da su izbacili spomen kršćanstva iz Europskog ustava. Stablo raste.

Antikršćanska histerija se danas ogleda i kroz film, glazbu i nove paradigme o čovjeku i ženi. Više muškarac nije muškarac, a žena nije žena. Ustaje se protiv Boga i njegovog poretka nekakvom čudnovatom demokracijom.
Demokracija je najgori oblik vladavine i to ne govori admiral, to je prije 2400 godina napisao jedan od najvećih umnika koji je hodio zemljom, grči filozof Platon, napisavši djelo ‘Država’, jer je u toj demokraciji vidio najveće zlouporabe i najveće izobličenje. I to najbolje sada vidimo. Danas niti demokracije, snošljivosti sve manje, a gdje su ljudske dužnosti i obaveze? Danas mogu činiti što god hoću. Stvra se nemoralno, izoterijsko društvo zatrovano lažima kako bi se stvorilo novog roba u kojem vrednote, dobrota, požrtvovnost, mudrosti i hrabrosti nema. Sve je put u bezdan i to će u biti od nas svih napraviti savršenog roba.

 

Lošo kaže da je Milošević bio za miran razlaz, ali da je Carrington želio da “spali i pregazi Hrvatsku”…i da je Mirjana Marković vanbračna kćer Josipa Broza Tita

Predvođeni Britanijom pokreće se 1. svjetski rat kako bi se rušilo kršćanstvo na putu prema svjetskoj hegemoniji i nastala su četiri carstva. Tada se rađa i Velika srbija, masoni stvaraju Jugoslaviju, a onda kada se stvovrila Jugoslavija, srbi tu istu Jugoslaviju napune velikosrpskim sadržajem. I onda im to nije bilo dosta. Knjiga pokazuje razgovor u Moskvi Miloševića koji je čak bio spreman pristati da se raziđu republike kao što su se godinu dana nakon toga razišle Češka i Slovačka, da nije došao lord Peter Carrington i njegova supruga. Carrington je Miloševiću rekao: Gospodine predsjedniče Milošević vi nemate mandat stvoriti hrvatsku državu, vi imate mandat pregaziti razoriti i spaliti Hrvatsku. Da vdim tk će ove moje riječi demantirati. Inače, knjiga pokazuje da je gospođa Mirjana Marković, Miloševićeva žena, vanbračna kćer Tita.

O Titu

Tito nje bio Staljinov nego Churchillov, engleski igrač. Član masonske lože. Na jahti ‘Kristina’, usidrenoj u splitskoj luci na njihovom zadnjem susretu, evo što Churchill kaže Titu: “Ti si Tito moj drugi sin, moj duhovni sin. Kada bi postojala reinkarnacija, želio bih da se moj duh spoji sa tvojim duhom i jedinstvo naših dugova stvorilo bi od tebe nadčovjeka. I to je to. Analizirajmo ove riječi ‘duhovni sin’, ‘reinkarnacija’, ‘spajanje dugova’, nadčovjek’…to je na djelu jezik masona. Kada je u pitanju Tito, činjenica da je komunistički, partizanski pozdrav bio savijena desna ruka sa stisnutom šakom, a fašistički podignuta-ispružena, onda je na djelu simbolika i alegorija masonstva, gdje su obadva ta pozdrava nastala u istim masonskim ložama.

A Tito cijelu Jugoslaviju obilježava masonskim simbolima, od crvene zvijezde, štafetom koja je simbol muškog falusa okrenutog prema nebu Svi smo mi stariji trčali i ‘posjemenjivlai cijelu Jugoslaviju’. Jedan od ciljeva je bilo sekularizirati državu i odvojiti katolike od Svete stolice i to je slučaj stepinac, zato je ova knjiga posvećena svetom (?) Alojziju Stepincu. Tito je govorio i slućio se s 10 jezika. Nema on veze sa hrvatstvom. Ima fenomen, da ljudi koji govore više jezika, a kada su u teškim mukama, onda zaborave sve osim maternjeg. Tako je i Tito kada su ga operirali, čak su i mediji o tome pisali, on buncao na njemačkom, svom maternjem jeziku, ali s bečkim naglaskom. Tito je u masoneriji dostigao stupanj ‘savršen’.

Tito je autor mita o Jasenvcu i to se vidi iz egzaktnih ruskih izvora. Naime, ta činjenica se namjerno prešućuje u Hrvatskoj. Treba vidjeti ruske izvore i nema problema. Naime, da bi se dodvorio Staljinu, jer Staljin uopće nije držao do njegovih partizana i njegovog pokreta, to je za njega bilo smiješno glumatanje, Tito 1944. godine iznosi svjesno laž da je ustaški režim pobio 480 tisuća Srba. I to je početak mita, na ojem će se kasnije izgraditi mit o jasenovačkim žrtvama koji će onda ići do 600 tisuća, 700 tisuća pa čak do 1,5 milijuna.

Evo odgovora zašto Tito nije bio u Jasenovcu – jer on zna da je to laž.

Evo što su neki rekli o titu: Njemački kancelar Konrad Adenauer – To je jedan sasvim obični razbojnik; Holivudski glumac Richard Burton kojeg glumi u filmu ‘Sutjeska’ – Znate, glumcu je iznimno teško glumiti lik drugoga glumca; Jovanka prije nego će umrijeti rekla je novinaru iz Zagreba – Tito je bio zmija, njagora otrovna zmija.

O banci u Baselu 

Ovo je banka u Baselu. To je banka za porobljavanje svih banaka država. kakva Švicarska? Pa Švicarska je masonska država i sada traže novu rezervu i izabrali su da to bude Norveška. Ovaj ima 18 katova, 3 x 6 je 18. Sve ima simboliku. A što je ta Švicarska najbolje će vam se pokazati: 2016. godine otvoren je najveći tunel na svijetu, Gotthard, od 57 kilometara i evo glavnog lika – Naime, na otvanju tog najskupljeg tunela oji je koštao 11 milijardi eura, sakupili su se svi velikodostojici, a pojavljuje se ovaj čovjek obučen u jarca. To je čisti masonski ritual, prikazuju se radnici koa zombiji, vlak iz kojeg izlazi demon-anđeo. Poručili su da oni kontroliraju politiku, financije i gospodarstvo. Poručili su da to mi ne možemo promijeniti i da ne postoji ništa što bi se protiv toga moglo promijeniti. Zato su ceremoniju posvetili jarcu, koji je za njih istinski, okultni vladar. To je ta Švicarska u koju mi tako vjerujemo i zaklinjemo se i ne znam što sve ne…

Nije izostavio ni Bruxelles

Bruxelleska Kula babilonska. Svi smo mi slušali o kuli babilonskoj koja se gradila do neba. Nizozemski slikar Bruegel naslikao je sliku babilonske kule, jednu od najuspješnijih i najviše prikazivanih u svijetu. Naime, ta ‘gradnja velikog tornja’, inspirala ga je rimskim Koloseumom gdje je godinu dana ranije bio. A Koloseum se zove zato što je tu bio kolosalni kip cara Nerona koji je progonio kršćane. Nema nikakve dvojbe da je Kula babilnoska i parlament u Bruxellesu ista inspiracija. Ispred njih je spomenik Semiramidi, koja jaše na biku, drugoj zvijeri iz Ivanovog Otkrivenja o apokalipsi, a čak je ima i na kovanici od 2 eura.

A i Zageb…

Ispred Lisinskog podignuta je masonska piramida bez građevinske i lokacijske dozvole. Oko nje su stjegovi, 2×11 i tu vam je ta kvaka od 22. Poanta je što ona ‘pokriva’ obadva zvonika katedrale. Tako masonerija radi….

(Republikainfo.com/V.S.)

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Pavković objavio i knjigu o Peri Zlataru

Mladen Pavković objavio je knjigu o legendarnom novinaru, publicisti, književniku, uredniku, putopiscu – Peri Zlataru, …