Nedjelja , listopad 20. 2019.
Naslovnica / Istaknuto / Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i reci mu da ti pokaže put!

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i reci mu da ti pokaže put!

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i reci mu da ti pokaže put!

On će ti pomoći pobijediti nedostatak vjere u sebe i dati ti ruku da s njime kreneš u novi dan. Svladaj sve one stare unutarnje zapreke koje ti ne daju naprijed: strahove, sumnje, nesigurnosti, obzire i ostalo. Kada pogledaš u križ mijenja se tvoja perspektiva života, tada počinješ shvaćati da nije sve onako kako si mislio i da je život mnogo veći od onoga za što si ga smatrao.

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i ne živciraj se starim brigama. Ostavi te brige danu koji je prošao. Svi promašaji, lutanja, izgubljenosti jedna su priča tvoje povijesti koja ti pomaže preobraziti se u drugog čovjeka. Ne živi život koji pripada drugima, ne gledaj se kakav si u tuđim očima, ne razmišljaj što će drugi misliti i reći kada Bog za tebe ima posve drugačiji plan kojega trebaš otkriti u molitvi pred njime.

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i dopusti mu da te mijenja. Iako se čini da je vrijeme ono koje te mijenja izvana, a ljudi iznutra ipak Bog je onaj čija je riječ posljednja. Ne možeš ni zamisliti koliko si Bogu dragocjen i neće dopustiti da propadneš zbog nečega što te nije vrijedno. Sve ono što danas vidiš kao teškoću jest samo izazov da se prokuša tvoja vjernost, prilika da život počneš živjeti u jednom drugom svjetlu, Božjem.

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i traži od njega mir, jakost i mudrost, traži da novi dan bude nova stranica tvoje povijesti. Sve ono što unosiš u ovaj dan će ti se vratiti, unesi u njega dobro, lijepe namjere i vrijedne ciljeve. Neka s tvojim pouzdanjem u Boga ovaj dan bude prilika da napraviš najbolju verziju sebe. Ne gledaj što si jučer učinio i bio, s Bogom danas možeš započeti ispočetka. Nemoj čekati već započni!

 

Autor: Mario Žuvela/Rastimo u vjeri

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Mladen Pavković: Jadno i žalosno. Vrdoljakov „General“ naišao na bosanske mine

Što je sad pak ovo? Mediji javljaju, doduše još relativno “tiho“, da igrani film Antuna …