Ponedjeljak , studeni 30. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Kada svoj život učinite darom Bogu onda započinje vaša najveća avantura!

Kada svoj život učinite darom Bogu onda započinje vaša najveća avantura!

Ništa čovjeka toliko ne mijenja koliko svijest da sve ono što jest i ima nije njegovo već dar Božji.

Tek tada shvaća da koliko god imao snova i ciljeva, koliko god imao planova i ideja cijeli njegov život mora postati samo jedno – uzvratni dar Bogu. Kada svoj život učinite darom Bogu onda započinje vaša najveća avantura, jer njegov plan nadilazi sve vaše vizije, sposobnosti i talente, nadilazi vašu perspektivu i Bog sve vaše snage upotrebljava za izgradnju svoga Kraljevstva.

Zahvalnošću Bogu za dar života postajete sol zemlje i svjetlost svijeta.  Zahvalnošću za taj dar shvaćate da je život mjesto u kojem vam neće uvijek cvjetati ruže, niti će sve biti onako kako poželite, štoviše mnogo više puta će biti suprotno od vaših želja i doći ćete u trenutke kada će vam biti toliko teško da poželite odustati. No zahvalnošću za sve to shvatit ćete da je uvijek prerano za odustajanje jer Bog preko tih krivih crta ravno piše, te podupire vašu slabost i vodi vas naprijed.

Zahvalnošću Bogu za dar života shvaćate da se život živi do posljednjeg daha te nećete dopustiti sebi da potratite svoje vrijeme na beznačajne stvari kojima vas svijet zarobljuje jer s pogledom žaljenja unatrag najteže se suočiti. Zato ćete se boriti za ono u što vjerujete i za onoga u koga vjerujete shvaćajući da se svi ljudi i svi izazovi u vašem životu nalaze jer je to Božja volja, te ćete je prihvaćati koliko god ponekad teška bila.

Zahvalnošću Bogu za dar života ne uzimate više zdravo za gotovo one male svakodnevne trenutke i sitnice, već shvaćate koliko je u Božjim očima veliko ono što je u očima ovoga svijeta malo. Kada osjetite Božju ljubav ne pitate se hoćete li imati snage dovršiti djelo koje ste započeli jer znate da vam on daje svoju snagu. Nadiđete tada sve svoje povrede, izdaje, razočarenja i udarce koje primate jer postoji netko tko će se za vas pobrinuti, zacijeliti rane i dati vam novi život.


Autor: Mario Žuvela

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Ivica Ursić: JER SI SE SKRIO…

“Da mi je netko još u veljači rekao da ćemo devet mjeseci kasnije još uvijek …