Subota , rujan 26. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Uhićenja pred HDZ-om, radnici gađali Čovićev automobil

Uhićenja pred HDZ-om, radnici gađali Čovićev automobil

Uhićeni prosvjednici napali su kolonu vozila u kojemu se nalazio predsjednik te stranke, Dragan Čović.

Dvije osobe privedene su nakon izgreda i obračuna s policijom na prosvjedu radnika Aluminija ispred zgrade HDZ-a BiH u Mostaru. –

Uhićeni prosvjednici napali su kolonu vozila u kojemu se nalazio predsjednik te stranke, Dragan Čović. Tom prilikom ozlijeđena je jedna osoba te je djelovala hitna pomoć.

Podsjećamo, nakon sastanka sindikalista i predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića poručeno je kako stečaj nije opcija te da će se svim radnicima uplatiti doprinosi za mirovinsko i invalidsko osiguranje. Slijede novi pregovori s Nadzornim odborom i Čovićem u krugu tvornice. Radnici su, kako je preneseno, razgovarali i o tome kako su neki ljudi dovedeni u poduzeće i kako su čuli neke stvari koje se ne poklapaju s njihovim saznanjima.

Radnici su nastavili negodovati nakon sastanka. Naime, Čović se vratio u stranačku središnjicu oko 13:45 sati, gdje su ga okupljeni radnici Aluminija dočekali pogrdnim povicima. Čekali su ga od 11 sati jer je prvotno najavljeno da će ih primiti u središnjici stranke od čega oni nisu odustali. Mnogi nisu zadovoljni ishodom pregovora.

bljesak.info

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Natječaj na temu »POBIJENI HERCEGOVAČKI FRANJEVCI«

Široki Brijeg, 21. rujna 2020. (Vicepostulatura) – Želeći njegovati spomen na 66 hercegovačkih franjevaca, koje …