Četvrtak , siječanj 28. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / Ujedinjeni narodi planiraju svakom čovjeku ugraditi tiskane biometrijske osobne iskaznice!

Ujedinjeni narodi planiraju svakom čovjeku ugraditi tiskane biometrijske osobne iskaznice!

Zvuči kao priča iz romana iz Philip K. Dicka, replikanti i sve ostalo. Ujedinjeni narodi planiraju ugraditi u sve ljude tiskane biometrijske iskaznice

Ako niste sigurni što to sve znači za vas, to u osnovi znači da se društvo pretvara u ono iz romana “1984″.

Svjetska bi vlada trebala znati gdje idete, što radite, s kim ste, i tko ste vi u svakom trenutku, bilo gdje, svaki dan i svaku noć.

To znači više ograničenja i manje slobode. Ujedinjeni narodi želi da svi imaju biometrijsku identifikacijsku oznaku do 2030. godine, što je dio njihove globalne Agende (plana).

Ujedinjeni narodi već naporno rade na provedbi tog cilja – osobito među izbjegličkom populacijom. UN je u partnerstvu sa Provedbenim biometrijskim sustavom identifikacije “Accenture” koji podatke šalje “u središnju bazu podataka u Ženevi”.

A ove nove biometrijske osobne iskaznice neće biti samo za izbjeglice. Prema različitom izvještaju FindBiometrics, vlasti se nadaju da će im ova tehnologija omogućiti da postignu cilj UN-a za potrebe ove vrste identifikacije koja će biti u rukama svakog čovjeka, žene i djeteta na ovom planetu od 2030 godine.

Sljedeći tekst dolazi sa službene web stranice Svjetske banke …

Pružanje pravnog identiteta za sve (uključujući matične knjige rođenih), do 2030. godine je zajednički cilj od strane međunarodne zajednice, kao dio Održivih Razvojnih Ciljeva (Target 16.9).

Grupa Svjetske banke (WBG) pokrenula je inicijativu pod nazivom “Identifikacija za razvoj” (ID4D), uz sudjelovanje ostalih organizacija koje dijele istu viziju i strateške ciljeve, kako bi njihove zemlje klijenti postigli taj cilj i viziju: jedinstvena pravna osobnost i digitalne usluge osobnih podataka za sve.

Ako ste se pitali kako će svjetske sile doista stegnuti stisak nad slobodama svojih građana, evo kako će se to dogoditi.

Sve što ćete činiti i reći će se pratiti i zabilježiti te koristiti kako bi vas se uvodilo prema poslušnosti.

Ujedinjeni narodi su oduvijek bili sila za svjetsku dominaciju, a ovaj program će se provoditi diljem svijeta.

To je već učinjeno putem društvenih medija, ali zbog toga što usluga kao što je Facebook nije obvezna za sve građane, sljedeći logičan korak je prisiliti građane da sudjeluju u ovom programu Ujedinjenih naroda.

Da li se oni pridržavaju svojeg rasporeda? Evo što bi se trebalo dogoditi do 2017. godine u SAD-u:

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

Izvor: NoviSvjetskiPoredak.com

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Cjepiva AstraZenece imaju učinkovitost manju od deset posto kod starijih od 65 godina?

Njemački dnevni listovi Handelsblatt i Bild su u ponedjeljak odvojeno izvijestili da cjepivo koje je …