Utorak , kolovoz 4. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Lokalno / Uspješan vikend za čitlučke karatiste

Uspješan vikend za čitlučke karatiste

Naši karatisti su još jednom dokazali  kako pripadaju vrhu hrvatskog i bosanskohercegovačkog karatea. U subotu i nedjelju članovi kluba su nastupili na tri natjecanja, i to državnom i studentskom prvenstvu Hrvatske i Međunarodnom turniru na Ilidži.
 
Na državnom prvenstvu Hrvatske, izvanredan niz rezultata nastavila je Jelena Pehar koja je u kategoriji – 50kg osvojila naslov prvakinje i izborila nastup na Europskom seniorskom prvenstvu u Novom Sadu u svibnju ove godine.  U kategoriji -61 kg, Jelena Zovko je osvojila broncu koja je bila uspješna i na studentskom prvenstvu Hrvatske osvojivši srebrnu medalju. Mladja sestra Kristina osvojila je broncu u kategoriji -68 kg.
 
Mlađi natjecatelji kluba imali su uspješan nastup na Međunarodnom turniru na Ilidži do 14 godina. U  dva dana u konkurenciji 1275 natjecatelja iz 165 klubova (sedam država), Čitlučani su osvojili sedam medalja ( srebro i šest bronci), i to:
 
Srebrna medalja:
Mia Musa
 
Brončane medalje:
Marija Pinjuh
Monika Martinović
Jakica Selak
Martin Mandzo
Andrija Vasilj
Jure Puce
Karate klub “HERCEGOVINA”
glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Obavijest poljoprivrednim proizvođačima za ostvarivanje županijskih novčanih potpora u 2020. godini

Temeljem programa o utrošku novčanih sredstava za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj …