Srijeda , studeni 13. 2019.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Velike pripreme za uzlet nove hrvatske snage u BiH

Velike pripreme za uzlet nove hrvatske snage u BiH

Ostalo je svega nekoliko dana za prijavu političkih stranaka i neovisnih kandidata za nastup na općim izborima koji se održavaju 7. listopada 2018. godine. (zadnji dan prijave je 25. svibanj 2018. godine).

Tim povodom je u Tomislavgradu, u petak 18.05.2108. godine, održan sastanak hrvatskih oporbenih stranaka kojemu su nazočili dopredsjednik Hrvatske Nezavisne Liste Ivan Krstanović, predsjednici  HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović, HS HKDU-HRAST Pero Barbarić-Pepi i HSP-a Nikola Raguž sa suradnicima.

U otvorenoj raspravi na ovom sastanku su također sudjelovali i Ante Paponja, Mislav Sučić, predsjednik županijskog odbora HSS-a Stjepan Radić, predsjednik Neovisne liste za Kupres Stipe Ćurković – Rade i predstavnici braniteljske inicijative.

Ovim sastankom se privodi kraju projekt okrupnjavanja hrvatske politike, stranaka i istaknutih pojedinaca sa svrhom i ciljem zajedničkog nastupa na općim izborima.

Svi sugovornici su pokazali veliki stupanj spremnosti i odlučnosti, ali i odgovornost prihvatiti vlastitu obvezu da se prekine ova agonija i beznađe u koje su nas dovele vladajuće „elite“ predvođene HDZ-om BiH. Ne želimo vjerovati da je prekasno, ali je svakako posljednji trenutak da se posljedice ovog bh „tsunamija“ počnu otklanjati.

Samo ozračje i sadržaj diskusija svih pojedinaca nisu ostavile nikakvu sumnju u konačni uspjeh i zajednički nastup koji je praktično dogovoren. Ostaju neka otvorena pitanja koja će se rješavati odmah nakon prijave za izbore. Ova nova hrvatska snaga, kako je pojedinci nazivaju, uputila je poruku svim biračima, bez obzira kojoj političkoj opciji trenutno izražavaju naklonost: mi smo narod u opasnosti, mi smo država u opasnosti, stvarno smo došli do ruba ponora i predstoji nam jedno teško vrijeme mukotrpnoga rada. Spremni smo i vjerujemo da sa svim dobronamjernim i pozitivnim snagama možemo i moramo vratiti ukradenu budućnost svima nama, a napose našoj mladosti, navodi se u priopćenju Hrvatske nezavisne liste.

Autor: Dnevno.ba
glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

BiH: Krik obespravljenih pred bezosjećajnim elitama

U BiH sve je više veterana koji javno dižu svoj glas protiv vladajućih elita. Nedavno …