Ponedjeljak , rujan 28. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / (VIDEO) A sada spektal: Dan D s Danielom Škegro i Zoricom Andrijašević

(VIDEO) A sada spektal: Dan D s Danielom Škegro i Zoricom Andrijašević

Dugo očekivana i najavljivana emisija Dan D kantautorice, pjesnikinje i kolumnistice, Daniele Škegro je pred Vama. Čast da bude gošća prve emisije pripala je Zorici Andrijašević.

 

Zorica Andrijašević pjevačica je iz Makarske poznatija kao Donna, i vrlo je zanimljiva i zabavna osoba što je pokazala u razgovoru s Danielom. Karijeru je započela kao ‘Funky Lady’, kako se zvao i njezin prvi album i prvi hit 2000. godine. Zorica se okušala kao dance izvođačica s pjesmama:  ‘Taj zadnji put’, ‘Tvoj početak i kraj’ (duet s Azzurom) i ‘Te quiero amor’. Suradnja s brojnim autorima i izvođačima, Nenom Belanom, Borisom Đurđevićem, Deanom Dvornikom, Mladenom Grdovićem i ostalima, kasnije je sve više došla do izražaja pa je sve veći i njezin autorski angažman. Uz Lea Škaru, napisala je mnoge poznate pjesme u izvedbi drugih izvođača i grupa.

Emisija je snimana na više lokacija u Makarskoj i izuzetno je zanimljiva, pa vrijedi izdvojiti malo vremena i pogledati je.

S obzirom na prvijenac potkrale su se male tehničke greške, ali kako je svaki početak oprostit ćemo našoj Danieli koja najavljuje i obećava još mnogo zanimljivih gostiju u Danu D.

HERCEGOVINA.in

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Krešimir Jakumetović: Život je borba

Poštovani i dragi učeniče Kristov! Kada te budu mučila mnoga životna pitanja i odluke; kada …