Srijeda , rujan 30. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / (VIDEO) PETIR IZGUBILA PODRŠKU KRŠĆANSKOG POKRETA: Predsjednik ECPMa podržao Ladislava Ilčića

(VIDEO) PETIR IZGUBILA PODRŠKU KRŠĆANSKOG POKRETA: Predsjednik ECPMa podržao Ladislava Ilčića

Nekoliko dana nakon što su neki mediji objavili da Branislav Škripek, član Europskog parlamenta i predsjednik Europskog kršćanskog političkog pokreta,podržava Marijanu Petir on je objavio video poruku u kojoj svesrdno podržava hrvatske suvereniste i Ladislava Ilčića.

U poruci kaže:
“Prije nekoliko dana čuli ste da sam podržao kandidaturu Marijane Petir za izbore za Europski parlament.

Pružio sam joj podršku  u nadi da će se pridružiti Hrvatskim suverenistima kako bi se u europskoj politici ojačao kršćanski glas, što je vrlo važno.

Saznao sam da nije prihvatila poziv Hrvatskih suverenista da izađu na izbore zajedno, kako sam očekivao.

Svaki političar ima slobodu donositi vlastite odluke ali moram reći da kršćani u politici trebaju biti ujedinjeni a ne razjedinjeni. Ali razumijem da je to česti problem širom Europe među kršćanskim strankama.

I ja sam to doživio u Slovačkoj. Ja i dalje želim uspjeh Marijani Petir kao kršćanskom kandidatu i moja je dužnost kao predsjedniku ECPM-a promovirati sve kršćanske kandidate širom Europe.

Ipak, moram naglasiti da moja osobna svesrdna podrška kao i čitavog ECPM-a pripada Hrvatskim suverenistima i stranci Hrast koja je član ECPM-a, te predsjedniku Hrasta i mom dragom prijatelju Ladislavu Ilčiću, kojega poznajem dugo godina i koji je član Predsjedništva ECPM-a te vrlo dobro i sa puno truda izvršava sve svoje dužnosti.

Poznajem Ladislava već godinama i  ne samo da ima vrlo jasne kršćanske stavove nego je i pokrenuo mnoge dobre i teške društvene i političke aktivnosti u vašoj zemlji.

On uistinu želi da svijet bude ispunjen radošću i ljubavlju za Isusa Krista i stoga je izuzetno predan i žrtvuje se za ono što radi. Čvrsto ga preporučam da bude vaš odabir na izborima kako biste ga izabrali za zastupnika u Europskom parlamentu.

Kako bi kršćani bili jači u Europskom parlamentu glasajte za Hrvatske suvereniste i za Ladislava Ilčića.
Glasajte kršćanski. To je dobar odabir.”

Video pogledajte u nastavku

priznajem.hr
glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

SASTANAK U ZG: Tri strane – tri priopćenja – jedan rezultat: NIŠTA

Snažna potpora Hrvatske europskom i reformskom putu BiH, naglašeno je u priopćenju za javnost iz …