Utorak , rujan 25. 2018.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Zaboravljeni branitelji zahvalili novinarima na hrabrom i profesionalnom izvješćivanju

Zaboravljeni branitelji zahvalili novinarima na hrabrom i profesionalnom izvješćivanju

Iz Udruge “Zaboravljeni branitelji” podružnica Jablanica stiglo je jedno uistinu lijepo priopćenje u kojem se u ime cijele udruge zahvaljuju svim medijima koji su proteklih dana u FBiH pratili aktualne prosvjede braniteljske populacije.

 

“Izražavamo svoju duboku zahvalnost novinarima koji su ovih dana svojim hrabrim i objektivnim izvješćivanjem pomogli braniteljima u našoj borbi za istinu, pravdu i dostojanstvo.

 

U Zaboravljenim braniteljima uvijek ćete imati iskrene prijatelje i vrata naših domova bit će za vas otvorena. Možete računati na našu pomoć i suradnju u vašem budućem djelovanju kako bismo zajedno, uz Božju pomoć, vratili vjeru u bolju i sigurniju budućnost svima nama, a posebno našim mladima”, navodi se u priopćenju koje potpisuje Željko Dujić, predsjednik Udruge “Zaboravljeni branitelji podružnica Jablanica.

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Dr. Zlatko Hasanbegović otvorio novu sezonu Bujice, podržao je Penavu i poručio premijeru: “Plenkoviću, raspiši izbore!”

Ova Vlada nema politički legitimitet – izjavio je dr. Hasanbegović u Bujici i dodao: – …