Ponedjeljak , rujan 21. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Zašto “intelektualni krugovi” u BiH šute o izdaji Dragana Čovića u Beogradu?

Zašto “intelektualni krugovi” u BiH šute o izdaji Dragana Čovića u Beogradu?

U ponedjeljak, 16. listopada, dogodila se još jedna izdaja Bosne i Hercegovine, ovaj put u Beogradu, pa se pitam: Otkuda pravo Draganu Čoviću da poklanja teritoriju Bosne i Hercegovine Vučiću i Srbiji???

Spomenuta posjeta, sa žaljenjem moram reći predsjednika Dragana Čovića, ostat će u pamćenju budućih pokoljenja kao još jedan čin veleizdaje Bosne i Hercegovine.

Koga to Čović predstavlja u Srbiji i kakva obećanja daje Vučiću u vezi sa “peglanjem” granice Bosne i Hercgeovine a sve u korist Srbije?

Da je kojim slučajem Čović dužnosnik neke od susjednih država regije bio bi odmah uhićen po povratku iz Beograda još na aerodromu a ovdje u Bosni i Hercegovini nije mi jasno da nema reakcije službenih institucija i tzv. ” intelektualnih krugova” još u popodnevnim satima istoga dana.

Dok se Hrvatska bori za svaki milimetar svoje teritorije u Bosni i Hercegovini se nastvlja kontinuitet veleizdaje od političara koji nemaju patriotizma i državničke politike ni miligrama.

Korigirati granicu BiH u Istočnoj Bosni zabijanje je noža u leđa od politike koju zastupa i provodi Dragan Čović.

Vazalski odnos i korekcija granice Bosne i Hercegovine u korist Srbije neće ti sigurno proći Dragane Čoviću!

dnevno.ba

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Mladen Pavković: Odakle im to što imaju?

Saborski zastupnici su se ponovno „namučili“ ispunjavajući imovinske kartice. Pojedini se nisu mogli ni sjetiti …