Subota , veljača 29. 2020.
Naslovnica / Arhivske vijesti / Zašto je godina 2017 ključna za cijeli svijet? 100 godina Fatimske Gospe kontra 100 godina antikršćanske francuske revolucije ! (VIDEO)

Zašto je godina 2017 ključna za cijeli svijet? 100 godina Fatimske Gospe kontra 100 godina antikršćanske francuske revolucije ! (VIDEO)

(Što sam započela u Fatimi, završit ću u Međugorju“. znak-znakova. Sažetak je Gospine poruke od 25. kolovoza 1991. koju je javnosti prenijela vidjelica Marija)

Nešto prije 16,00 sati 3. siječnja 1944. godine u kapelici samostana pred svetohraništem Lucija je pitala Isusa da joj kaže Svoju volju: ‘I tada sam osjetila da me nježno i majčinski po ramenu dodiruje prijateljska ruka’

“Budi mirna i napiši ono što ti oni određuju, ali ne i ono što ti je dano razumijeti o značenju toga,“ aludirajući na značenje vizije koju joj je sama Djevica otkrila.

Papa Ivan Pavao II  – „Trebalo bi biti dovoljno za sve kršćane da znaju ovo: ako je tu i poruka u kojoj piše o „nekim katastrofičnim događanjima“, doista objava takve poruke nije nešto što bi bilo toliko poželjno.”
Papa je nastavio: “Mnogi žele znati jednostavno iz znatiželje i želje za senzacionalnošću, ali zaboravljaju da znanje podrazumijeva i odgovornost. Oni samo traže kako da zadovolje svoju znatiželju, a to je opasno ako u isto vrijeme nisu spremni  nešto napraviti i ako su uvjereni da je nemoguće išta učiniti protiv zla.”

I tada je papa raširio krunicu i rekao: Ovdje je lijek protiv toga zla. Molite,  molite, i ne tražite ništa više. A sve ostalo prepustite Majci Božjoj.“

  • I tada su pitali Svetoga Oca: „Što će se dogoditi sa Crkvom?“

On je odgovorio: “Moramo se dovoljno prije  pripremiti da možemo trpjeti velike kušnje, što će se od nas tražiti da budemo spremni dati i čak svoj  život, i u potpunosti se predati Kristu i za Krista … Uz vašu i moju molitvu, moguće je ublažiti te nevolje, ali to više nije moguće  spriječiti, jer samo na taj način Crkva može biti učinkovito obnovljena. Koliko je puta  obnova Crkve iznikle iz krvi! Ovoga puta, također, neće biti drugačije. Moramo biti jaki i pripremljeni, a vjerovati Kristu i Njegovoj Majci, i biti vrlo, vrlo ustrajni u moljenju krunice.“

Antonio Socci, autor „Četvrte fatimske tajne“, napominje važnost nedavno objavljene službene biografije sestre Lucije, http://glasbrotnja.net/religija/ekskluzivno-sto-sam-zapocela-u-fatimi-zavrsit-cu-u-medugorju-video-originalni-prijevod-neispunjene-tajne karmeličanke iz karmela u Coimbri (samostanu gdje je ova portugalska redovnica živjela i umrla), pod nazivom “Un caminho sob o olhar de Maria” (Put pod pogledom Marije).

 

https://www.youtube.com/watch?v=JmE2e1pw2tM

 

Izvori;

http://www.fatima100.org/

http://www.patheos.com/blogs/standingonmyhead/2015/05/2017-fatima-and-the-end-of-the-world.html

 

 

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Dodik: Dubrovnik nikada nije pripadao Hrvatskoj, Sarajevo je za nas inozemstvo!

Povijesno i nacionalno gledano, Jugoslavija je ozbiljna podvala srpskom narodu, koji se odrekao, bukvalno, i …