Utorak , srpanj 14. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Zekanović bocnuo Plenkovića: ‘Kitiš se tuđim perjem, ti si najmanje zaslužan za predsjedanje Vijećem Eu’

Zekanović bocnuo Plenkovića: ‘Kitiš se tuđim perjem, ti si najmanje zaslužan za predsjedanje Vijećem Eu’

Hrvoje Zekanović saborski zastupnik Hrvatskih suverenista na svom se Facebook profilu osvrnuo na početak hrvatskog predsjedanja Vijećem Eu a posebno se osvrnuo na činjenicu na to kako je za to najmanje zaslužna trenutna Vlada i premijer Andrej Plenković, a posebno se dotaknuo i Dubravke Šuice kao Članice europskog vijeća za demografiju.

“Možda su ovi što se hvale s predsjedanjem Vijećem EU zaslužni što je 2019. godine u Hrvatskoj bio Božić!🙂
Treba jasno reći kako predsjedanje nije nikakav vanjskopolitički uspjeh, već obična rotacija unutar država članica, a Andrej Plenković nije zaslužan za njega.😶
Odluka da će Hrvatska predsjedati Vijećem EU od početka siječnja 2020. godine službeno je donesena još 26. srpnja 2016., dakle, za vrijeme Vlade premijera Tihomira Oreškovića.

U Okviru presjedanja posebno zanimljivo će biti pratiti Konferenciju o budućnosti Europe koju će voditi Dubravka Šuica koja je potpredsjednica Europske komisije za demografiju. Nadam se da neće pokušati prezentirati “uspješne” demografske mjere koje primjenjuje Hrvatska jer bi taj dan za sudionike konferencije bio slobodan dan”, piše u objavi Hrvoje Zekanović.

dnevno.hr

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

“Sva bagra u Skupštini je glasala za (cjepiva)”, ljutito objašnjava dr. Jovana Stojković (VIDEO)

Javila se dr. Jovana Stojković koja, bez dlake na jeziku, objašnjava kako su cjepiva postala …