Ponedjeljak , svibanj 21. 2018.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / ZENGA – Ivo Josipović laže nemaštovito, poput Dobrice Ćosića a mrzi divljački, kao Paul Stubbs

ZENGA – Ivo Josipović laže nemaštovito, poput Dobrice Ćosića a mrzi divljački, kao Paul Stubbs

Dakle, nadigao se jedan dio iz  ekipe  „Oba su pala“ kako bi uvjerio hrvatsku javnost u ogromnu zatupljenost, nametljivost i štetnost  vjerskih sadržaja HRT-a na blagadan Velike Gospe. Priviđenja su im postala toliko jaka da upozoravaju javnost kako država počinje  ličiti na „ katoličku džamahiriju.“ Ekipu predvodi Ivo Josipović poznat po glazbenom uradku Ars Diaboli (sotonska umjetnost). Ulogu diaboličnog šaptača ekipe preuzeo je Ivica Maštruko, jugoslavenski špijun u Vaticanu od 1989. do 1991.

Profesor Josipović se u žaru mržnje odmah posvadio s terminologijom. Nejasno je kako država može biti katolička a džamahirija. Džamahirija je oblik svjetovne, sekularne vlasti iz koje je religija potpuno isključena.

Zatim argumenti o religijskom programu.  Na 4 (četiri) tv programa HRT-a, od 96 (devedeset i šest) sati programa, tijekom 15.kolovoza 2017., odvojeno je tek 6 (šest) sati i 10 (deset) minuta.

Preciznije, na sadržaje koji su religijskog karaktera ili kao neki dokumentarci imaju dodirnih točaka s današnjim danom, utrošeno je tek 6,48%  (šest i pol) postotaka današnjeg programa.

U zemlji s 94% vjernika a 86,28% katolika malo više od 6% programa religijskog karaktera na blagdan Velike Gospe je po svim demokratskim standardima premali udio i svjedoči ostavštinu jugokomunističkog totalitarnog sustava na HRT-u.

Demokratskim standardima većine valja dodati i povijesni kontekst. Hrvatski narod Djevicu Mariju naziva Kraljicom, Majkom,  Odvjetnicom, Zaštitnicom…

Ljubav Hrvata prema nebeskoj Majci toliko je jaka da su standardni katolički pozdrav Hvaljen Isus proširili u Hvaljen Isus i Marija.

No, Josipović i bratija ne mogu prihvatiti demokratske uzuse, mržnja ih toliko zaslijepi da se totalno raskrinkaju i onda im se dogodi kako je i najavljeno – oba će pasti i oba padnu.

Stoga, umjesto uzaludnog iritiranja silne vojske Bezgrješne, koja je tiho, u stotinama tisuća hodočastila svojoj Kraljici, umjesto laži i manipulacija, Josipović  bi treabao konačno odgovoriti na pitanje koje mu je Stožer za obranu hrvatskog Vukovara službeno uputio  9 puta za njegova predsjedničkog mandata. I nikada nije dobio odgovor, unatoč demokratskim i zakonskim uzusima.

Gospodine Josipoviću jeste li 1992., u Mađarskoj, preuzeli hrvatski dio novca jugoslavenskog SOKOJ-a.  Ako jeste- gdje je završio, ako niste-tko ga je ZAMPIO?

Željko Maršić-Zenga

https://www.youtube.com/watch?v=ci3k5cy2Ggs

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Vlado Marušić – Kad jaganjci utihnu

Naslov kultnog film,“Kad jaganjci utihnu“redatelja Jonathana Demmea iz 1991 godine s Judie Foster i Anthony …