Četvrtak , rujan 24. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / ZENGA: “Važno je za društvo da Srbin štiti ljudska prava”

ZENGA: “Važno je za društvo da Srbin štiti ljudska prava”

Nismo dugo čekali.
Jasnije ne može.

Pupovčev i Plenkovićev Boris Milošević je bizantski precizan:
“Važno je za društvo da Srbin brine o ljudskim pravima.” (u Hrvatskoj valjda)

Ne ulazeći u dublju povijest, važno je da Srbi uz pomoć hrvateka nametnu državni ustroj u kojemu će hrvateki biti odani sluge a Hrvati najčešće dekapitirani, zatvarani, proganjani i zatrti. kao 1918.
Važno je da Srbi šiteći ljudska prava unište Hercegovinu napučenu Hrvatima, duhanskim porezima od 1918. do 1939., kakve ni osmanlije nisu naturali,

Važno je da Srbi štiteći ljudska prava, zahvaljujući hrvatekima mogu slobodno i nekažnjeno dekapitirati Hrvate u nekadašnjoj beogradskoj skupštini 1928.

Važno je da Srbi štiteći ljudska prava uz pomoć hrvateka mogu proganjati Hrvate žandarskim mlaćenjem, poreznim pljačkama, monetarnim prevarama, zatvaranjima, ubojstvima bez kazne od 1918. do 1939.
Važno je da Srbi štite ljudska prava tako da uz pomoć hrvateka mogu uspostaviti četničko, partizansko, talijansko-fašističku suradnju, da slobodno vrše masovne pokolje Hrvata, od 1941. do 1945. i  nakon toga proglase zločine ustankom naroda koji je štitio ljudska prava, te ga obilježavaju i danas.

Važno je da Srbi štite ljudska prava tako da uz pomoć hrvateka preobuku desetke tisuća četnika u partizane, pa uz zaštitu ljudskih prava i pomoć hrvateka pobiju bez presude par stotina tisuća hrvatskih žena,djece, golobradih pitomaca,časnih sestara,svećenika,fratara.inteligencije,seljaka i ribara. I danas im zbog srpske zaštite ljudskih prava, uz pomoć hrvateka i orjunaša ne dopuštaju otkopati kosti, dostojno ih sahraniti…. Kamoli izvršiteljima suditi.

Važno je da Srbi štite ljudska prava u Hrvatskoj, tako da uz pomoć hrvateka teroristički ustanu protiv slobode hrvatskog naroda 1990., podignu barikade, organiziraju agresiju na Hrvatsku, prije toga nas uz pomoć hrvateka razoružaju, okupiraju polovicu napaćene zemlje, izvrše masovne zločine i nikada adekvateno ne odgovaraju-valjda opet zbog zaštite ljudskih prava.

Važno je da Srbi štite ljudska prava u Hrvatskoj tako da nam uz pomoć hrvateka nametnu svoju projekciju povijesti pa im Plenković pokloni 100 000 kuna za obilježavanje onog istog ustanka naroda (ne zna se kojeg), u Srbu, kojeg je podigla partizansko-četničko-talijansko fašistička suradnja te poklala desetke tisuća Hrvata.
Važno je da Srbi štite ljudska prava u Hrvatskoj, jer uz pomoć hrvateka, protuustavo izabrani, protuustavno slažu vladu kako bi Hrvate naučili osnove programa ” Memoranduma Srpske akademije nauka i umetnosti 2″, kojim će uz pomoć hrvateka izravnati svoju krivnju za oružanu agresiju na Hrvatsku 1990.-1995.

Važno je da Srbi štite ljudska prava u Hrvatskoj kako bi uz pomoć hrvateka Pupovci nesmetano krčmili novce Hrvata sami ih sebi dodjeljujući, sami ih raspoređujući i sami se kontrolirali.

Što tu Hrvat u krajnjem slučaju ima tražiti dok je hrvateka.

 Željko Maršić-Zenga

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

U tijeku akcija Inicijative roditelja Zahtijevamo normalno školovanje našoj djeci

Poštovani, danas počinje akcija potpisivanja izjava o odgovornosti, koju su pokrenuli roditelji okupljeni oko Inicijative …