Četvrtak , siječanj 23. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / Antun Babić: Mediji su najveća opasnost za opstanak hrvatske države

Antun Babić: Mediji su najveća opasnost za opstanak hrvatske države

Zahvaljujući dobroti prijatelja moje pokojne supruge Janje, a sada i mojim dragim prijateljima i dobrim ljudima iz Australije, zadnjih nekoliko dana uživam u prekrasnim Petrčanima, mjesto u blizini Zadra, gdje se može vidjeti najljepši zalazak sunca na svijetu. Duge šetnje uz more pune moje baterije za još aktivniji nastavak predsjedničke kampanje, bez obzira na sve moguće prepreke koje neprijatelji hrvatske bacaju pod moje noge. Vrijeme je nezamislivo lijepo. Kao da mi je dragi Bog prije mjesec dana šapnuo: “Otiđi na more u drugoj polovici listopada, vrijeme će biti idealno za tvoj odmor. Preko ljeta sam bio u Zagrebu, jer se ne smijem izlagati jakim sunčanim zrakama tijekom ljeta.

Svaki dan šetam uz obalu i ne mogu se prestati diviti ljepoti hrvatske obale i hrvatskog Jadrana. Hodajući neprestano razmišljam kako nam je dragi Bog dao ono što nitko na svijetu nema. Nažalost, nakon svakog ushićenja i radosti, pa i velikog ponosa, uhvate me tužne i crne misli. Pitam se:

 

NOVA PRODAJA HRVATSKE

 

Kako može narod koji ima u svom posjedu takvu ljepotu, i koji se gotovo tisuću godina borio za opstanak i stvaranje samostalne hrvatske države, samo tri deteljeća nakon njezinog osnivanja, rušiti i uništavati te ponovno strancima predavati i prodavati svoju braniteljskom krvlju stečenu državu, svoju prekrasnu domovinu, svoja sela i gradove?

Naravno, ne nalazim jednostavan odgovor. Sve sam više uvjeren da nam se povijest ponavlja, da se naglo vraćaju vremena kad je hrvatsko plemstvo za svoje interese, tj. za stjecanje novih titula i posjeda stoljećima strancima prodavalo Hrvatsku i hrvatski narod.

 

NISAM VIZIONAR, ALI NISAM NI LUD

 

Nisam neki vizionar, ali nisam ni lud, a najmanje slijep. Novo hrvatsko plemstvo (elite i globalisti) na čelu s Andrejom Plenkovićem danas ponovno Hrvatsku prodaju i predaju u ruke stranaca u tamnim odijelima i tajnim organizacijama, koji upravljaju Europskom unijom, od koje žele napraviti novo carstvo, u kojem neće biti mjesta ni za Hrvatsku kao samostalnu državu ni za hrvatski narod, njegovu vjeru, običaje, vrijednosti i tradicije.

I tako dok šetam uz obalu usput molim dragoga Boga da konačno prosvijetli pamet hrvatskom narodu, da ga probudi iz opasnog stanja straha, bezvoljnosti, gubitka ljubavi prema domovini, a posebno od klanjanja novim zlatnim teletima.

 

MEDIJI SU NAJVEĆA OPASNOST ZA OPSTANAK HRVATSKE

 

Osim političara izdajnika, poput Andreja Plenkovića, koji svaki dan laže hrvatskom narodu o njegovim velikim gospodarskim i političkim uspjesima, najveća opasnost za opstanak Hrvatske i hrvatskog naroda su mainstream mediji (i jedan dio tzv. domoljubnih portala, koji su u rukama ne samo HDZ-a, nego i Udbe).

Ti mediji već dvadeset godina sustavno peru mozak cijelom hrvatskom narodu, a posebno djeci, učenicima i studentima. Uz lijevo orijentirane ministre obrazovanja, projugoslavenske profesorE na fakultetima i u srednjim školama, hrvatski su mediji otrovni pesticid, koji ne ubija korov, nego zdravo tkivo hrvatskog naroda.

Moja je majka rođena u Aržanu kod Imotskog, a otac u Volaricama (Ličko-senjska županija). Nakon Bleiburga i Križnog puta 1946. moji su se roditelji upoznali u Požegi, a ja sam rođen u Pleternici, u našoj nekada bogatoj, a sada opustošenoj i siromašnoj Slavoniji. Godine 1968. pobjegao sam u Austriju, gdje sam bio u logoru, a potom sam silom prilika završio u Australiji. U Hrvatsku sam se za stalno vratio 1990.

 

JA SAM INTEGRALNI HRVAT

 

Imajući u vidu moj životni put te životni put mojih roditelja, ja nisam lokal patriot. Jednako volim cijelu Hrvatsku i mjesta i područja u BiH u kojima živi danas teško ugrožen hrvatski narod. Ja sam integralni Hrvat. Volim moju rodnu Slavoniju, volim hrvatski Jadran i hrvatsku obalu, cijelu Dalmaciju, volim Hercegovinu i Posavinu u BiH, volim Zagorje i Međumirje, volim Istru i Podravinu, volim Baranju, volim Liku, volim primorje, volim Moslavinu, volim svako selo i grad u Hrvatskoj. Zbog te ljubavi prema cijeloj Hrvatskoj neću se prestati boriti za spas Hrvatske sve dok ne sklopim svoje oči.

Iz dna duše volim Zagreb, jer sam u njemu upoznao moju pokojnu suprugu i heroinu Domovinskog rata Janju. A najviše se veselim tomu što ću biti pokopan u mojem rodnom mjestu Pleternici, koja se naročito istaknula domoljubljem 1990. i tijekom Domovinskog rata.

Neka dragi Bog čuva Hrvatsku, a najbolje će je čuvati, ako je mi sami čuvamo i branimo.

 

Petrčane, 24. listopada 2019.

Antun Babić

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

ANTE PRKAČIN: “Srpsko ‘sveto trojstvo’ – država, vojska i crkva – jedna su velika povijesna laž!”

Državu su dobili 500 godina nakon Hrvata, najznačajnije bitke su vodili kao turske sluge protiv …