Petak , srpanj 10. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Antun Babić: Sakupljanje potpisa za predsjedničke izbore

Antun Babić: Sakupljanje potpisa za predsjedničke izbore

Dragi prijatelji,

Unatoč sustavnoj cenzuri i blokadi moje predsjedničke kandidature već godinu i pol dana, moja predsjednička kampanja, koju sada podupiru i neupitni hrvatskih domoljubi okupljeni u Hrvatskoj seljačkoj stranci – Stjepan Radić, ide još snažnije naprijed.

Duboko sam svjestan da su u današnjoj totalitarnoj Hrvatskoj moje šanse za pobjedu na predsjedničkim izborima vrlo slabe. Cijeli izborni sustav je napravljen tako da na izborima ne smije i ne može pobijediti hrvatski domoljub, koji bi mogao ugroziti podaničku i slugansku politiku današnjih hrvatskih političkih i gospodarskih elita, koje ne služe hrvatskom narodu, nego međunarodnim centrima političke i financijske moći.

Nažalost, nedvojbeno izdajničkoj i pokvarenoj hrvatskoj eliti, koju danas predvodi europski sluga i činovnik Andrej Plenković, na ruku ide to što su široki slojevi hrvatskog naroda loše ili nikako informirani o tomu što se krije iza politike i nasilno forsirane domoljubne javne retorike sadašnje predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović.

Ako u medijskim sučeljavanjima želite čuti ono što vam niti jedan drugi predsjednički kandidat neće i ne usudi se reći, odmah danas krenite u sakupljanje potpisa za moju predsjedničku kandidaturu. Tijekom predsjedničke kampanje najavit ću i program za novu politiku ne samo obnove, nego i spasa hrvatske države i hrvatskog naroda. Moramo pokazati da Hrvatska još nije propala te da se ne bojimo prikrivenih hrvatskih komunista, Jugoslavena i udbaša koji danas vladaju u Hrvatskoj, i koji planski vode hrvatski narod u novo ropstvo.

 

Za one koji su se već ranije odlučili za sakupljanje potpisa za moju predsjedničku kandidaturu, kao i za one koji će se od danas priključiti sakupljanju potpisa, donosim naputak što trebaju učiniti:

Procedura je vrlo jednostavna. Oni koji imaju računalo i mogućnost ispisa obrasca za sakupljanje potpisa, mogu to učiniti tako da odu na web stranicu Državnog izbornog povjerenstva  i ispišu taj obrazac. Obrazac se može kopirati u neograničenom broju.

Obrasci koji se koriste za kandidiranje mogu se od 22.studenoga 2019. U 00.00 sati (pola noći) preuzeti na mrežnoj stranici Državnog izbornog povjerenstva www.izbori.hr

 

Oni pak koji nemaju računalo, a žele sakupljati potpise za moju predsjedničku kandidaturu, mi ćemo im žurno dostaviti potreban broj obrazaca na kojima se sakupljaju potpisi. Sve što je potrebno jest javiti se:

Gospodinu Jurici Šoiću, predsjedniku Hrvatske seljačke stranke – Stjepan Radić na:

Mobitel: 099 266 9833 ili pisati na e-mail: jurica8888@gmail.com

Predsjedničkom kandidatu i potpredsjedniku Hrvatske seljačke stranke – Stjepan Radić Antunu Babiću na:

Mobitel: 091 193 7708 ili e-mail adresu: antunbabic@gmail.com

Molim sve prijatelje da u što većem broju podijele ovu obavijest o sakupljanju potpisa za moju predsjedničku kandidaturu.

VJERA U BOGA I HRVATSKA SLOGA!

Antun Babić

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Proglašena nova najmoćnija putovnica na svijetu: Hrvatska na visokom 19. mjestu, BiH značajno slabija

Japanska putovnica omogućava pristup najvećem broju svjetskih odredišta bez vize, pokazuje indeks putovnica koji je objavila …