Četvrtak , siječanj 28. 2021.
Naslovnica / Arhivske vijesti / Donald Trump: Gay brak je zlo kojem nema mjesta u Americi, Amerika pripada samo Bogu!

Donald Trump: Gay brak je zlo kojem nema mjesta u Americi, Amerika pripada samo Bogu!

– Gay brak je zlo! Amerika pripada Bogu! – citat je koji se pripisuje novo izabranom predsjedniku Donaldu Trumpu. I iako ne možemo naći pravi izvor tog citata jedna od njegovih prvih odluka odmah nakon inauguracije pokazuje da Donald Trump najavljuje otvoreni rat s ideologijom i zajednicom ‘seksualaca’ koja je za vrijeme Baracka Obame imala čak i počasno mjesto na web stranicama Bijele kuće, piše Dnevno.hr.

Odmah nakon inauguracije Donald Trump LGBTQ…zajednici ukinuo je stranicu sa stranica Bijele kuće te u Americi izazvao pravu revoluciju. Tko se njima usudi suprotstaviti? Biblija.

Naime, Donald Trump u nekoliko je navrata na Twitteru spominjao kako, što se tiče homoseksualnosti, on prema ovoj skupini ljudi (koja se voli isticati svojom seksualnošću) ima stav onakav kakav ima Biblija. Oprost i prihvaćanje da ali agresivno nametanje svojeg seksualnog izbora svima, apsolutno ne!

Na samoj inauguraciji kroz 12 epizoda molitve Bogu Biblije, što je najviše u povijesti inauguracija, Trump je pokazao da želi da Amerikom vlada Bog i to ne univerzalni Bog već Isus Krist koji je imenom spomenut u više navrata (što je zaista rijetkost s obzirom na to da svi pričaju o nekom univerzalnom Bogu)! A on prihvaća homoseksualce kao ljude kojima je potrebno pokajanje i oprost, kao uostalom i svim drugim ljudima svijeta!

No, promovirati homoseksualnost kao nešto dobro jednako kao i promoviranje abortusa kao dobrog Trump će pokušati spriječiti i to je pokazao odmah nakon inauguracije brisanjem njihovih promo materijala sa službenih stranica američke Vlade ali i najavom ukidanja donacija organizacijama koje promiču abortuse.

LGBTQ zajednica zbog njegovih stavova izrazila je svoju zabrinutost prema Trumpovoj administraciji jer su smatrali da su pod predsjednikom Obamom postigli napredak po pitanju jednakosti. I jesu. Postigli su to da je po prvi puta SAD osvanuo na popisu progonitelja kršćana s obzirom na konstantna prisiljavanja kršćana da promjene svoje stavove po pitanju homoseksualnosti.

Naime, za vrijeme predsjednika Obame na tisuće je kršćana završilo na sudu jer su se usudili pozvati na priziv savjesti po pitanju gay brakova i većina tih sudova išla je u korist homo lobija koji ima zaštitu najmoćnijih organizacija svijeta.

Trump se od početka svoje kampanje protivio gay brakovima, a njegov prvi operativac i dopredsjednik Pence, je bio još snažniji u tim stavovima, pa će biti zanimljivo gledati kako u kojem će se smjeru po pitanju homoseksualnosti Trump kretati. Jer gay zajednica u Americi je izrazito moćna kao uostalom i industrija smrti kojoj se Trump također hrabro odmah po dolasku suprotivio.

dnevno.hr

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Miljenko Stojić – LAŽNIH ZVIJEZDA SJAJ

Proslavismo 25. obljetnicu međunarodnog priznanja države nam Hrvatske. I opet su oni bili na drugoj …