Ponedjeljak , srpanj 6. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / dr. Ćavar – Nema li hrvatski narod svoje slobodne države ili nema hrvatsku vlast u svojoj državi?

dr. Ćavar – Nema li hrvatski narod svoje slobodne države ili nema hrvatsku vlast u svojoj državi?

Povod za ova pitanja mi je objava u srbijanskim Večernjim novostima da je “srbijanski šef diplomacije Ivica Dačić najavio da će Zagrebu preporučenom poštom poslati imena 20.000 djece koja su ubijena u Jasenovcu ili logorima u Hrvatskoj za vrijeme Drugoga svjetskoga rata”, o čemu obavještava Media servis u Zagrebu 3. svibnja 2018. godine.
Dakle, notorni četnik i zakleti hrvatski neprijatelj, galamdžija i lažljivac Ivica Dačić će Hrvatskoj poslati taj monstruozni izmišljeni mitski popis o tobože ubijenoj “srpskoj deci”, a ta imena će prepisati sa takvoga službenog popisa službene visokorangirane institucije hrvatske države Javne ustanove Spomen područja Jasenovac u Republici Hrvatskoj, iako taj popis nema baš nikakve veze sa stvarnošću događanja o spašavanju kozaračke djece u NDH, čiji egzodus su prouzročili upravo planovi i akcije zločinca Tita i njegovih partizana, iako cijeli taj popis od 83.837 tobožnjih žrtava Jasenovca nema nikakve veze sa istinom i nema nikakvih argumenata ni kostura, a pogotovo su notorne gluposti brojke od 700.000 do 2 milijuna ubijenih Srba.
I sa toga jasenovačkog popisa od 83.837 navodnih žrtava, neovisni hrvatski znanstvenici su do sada utvrdili da je čak 55.915 imena lažno i nepouzdano (Hrvatski tjednik od 3. svibnja 2018. godine).
Čudo kako Dačić nije rekao da će taj popis “ubijene srpske dece” poslati svim svjetskim institucijama i državama, kad već ima takve “argumente” da to tvrdi i sama hrvatska država Republika Hrvatska. Vjerujem da će i poslati, a zašto i ne bi kad već ima takve “dokaze”.
Znači, vlast u hrvatskoj državi, posebno od 2000. godine na dalje, ne čini ništa da se utvrdi objektivna istina o žrtvama Jasenovca i time dokazuje da je na istoj razini kao i četnička vlast u Srbiji, sa kojom, po svemu sudeći, vrlo blisko surađuje protiv hrvatskoga naroda i njegove države Republike Hrvatske.
Stoga svoju sudbinu uzmimo u svoje ruke i svim silama podržimo referendum “Narod odlučuje” kako bismo na miran i demokratski način promijenili vlast u Hrvatskoj.

dr. Ružica Ćavar,
počasna predsjednica Hrvatskoga pokreta
za život i obitelj

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Ivica Ursić: NEPODNOŠLJIVO…

“Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti. Uzmite …