Srijeda , siječanj 20. 2021.
Naslovnica / Arhivske vijesti / Emil Čić: “Novi Svjetski Poredak od sada ima nerješiv problem – Bog je počeo braniti Hrvatsku!”‏

Emil Čić: “Novi Svjetski Poredak od sada ima nerješiv problem – Bog je počeo braniti Hrvatsku!”‏

Sugovornik za croative.net , intelektualac Emil Čić, umjetnik je s tri fakulteta i objavljenih 10 vlastitih knjiga, ambiciozan glazbenik i znanstvenik. Prvi je hrvatski bečki lauret za kompoziciju, s tri najveće nagrade koju Beč daje za skladanje: Nagradna stipendija Alban Berg Stiftunga za klavirski koncert, Nagrada Theodor Körner Stiftung za unapređenje znanosti i umjetnosti za djelo Sinfonietta, Radna stipendija grada Beča za djelo Requiem. Politika mu je dodatna strast. Tko o čemu, svi o masonima; naš je sugovornik dovoljno u problemu da nam pojasni zadnja događanja u regiji.

Sjajna knjiga ”Povijest hrvatskih neprijatelja” Emila Čića je odgovor kako dalje i tko nam želi uzeti mir u domovini. Tko je ušao u srž te knjige, zna što se nudi kao rješenje i gdje je spas. Aktualni događaji oko poplava i smicalice srpske politike u cijeloj tragediji Emil Čić gleda iz svoga kuta, prema svojoj knjizi, “Povijest hrvatskih neprijatelja”.

Poplave u našem okruženju su sraz HAARP-a i Boga ili nečeg trećeg?

Trebalo bi nam biti jasno da znanost nikada nije odvojena od metafizičke dimenzije, a politika je uvijek projekcija duhovnih, odnosno vjerskih uvjerenja nositelja politike. Nakon što je klasična kršćanska Monarhija izgurana iz koncepcije održanja kršćanskog ustroja društva, na scenu je stupila britansko-masonska ideologija demokracije. Kao što iz brojnih knjiga i izlaganja već znamo, Komitet 300, Rimski Klub, Trilateralna komisija, Bilderberška skupina itd… čine različito rangirane masonske, protukršćanske organizacije, koje su zauzele mjesto kršćanske Monarhije i Crkve, a o kojima se naveliko piše, a operacije HAARP služe stvaranju uvjeta za ostvarivanje masonskih političkih programa. Magnetsko-rezonantno-električnim strojevima, operativnim programima HAARP provodi se politika upokoravanja ili demoraliziranja neposlušnih naroda, u cijelom svijetu u kojem tutnje neobjašnjive vremenske katastrofe, a u metafizičkoj dimenziji mi još ne možemo jasno odrediti gdje počinje tehnološko djelovanje, a gdje počinje djelovanje sotone, koje bi nalikovalo tehnici, jer se magija i tehnika sve više preklapaju.

Tehnika je stupila na mjesto nekadašnje okultne magije i na taj način se manifestira. Kada govorim o metafizičkoj dimenziji, tada taj pojam upotrebljavam u dva smisla tj. kao dvije oznake: prvo, “meta” kao ono što stoji iza djelovanja strojeva, a to je ljudska ili politička volja, i kao drugo, “meta” u smislu transcendentnog i nadnaravnog kao duhovnosti koja pokreće ljudsku volju, a duhovnost koja potiče čovjeka dolazi od Boga ili od sotone.

Što je HAARP?

Iz objavljenih izvora znamo da je “(HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), službeno istraživačko postrojenje za razumijevanje, simuliranje i kontrolu procesa u ionosferi koji bi mogli izmijeniti i poboljšati djelovanje komunikacijskih i nadzornih sustava. Počeo je raditi 1993. godine nakon 20 godina eksperimentiranja. HAARP navodno djeluje tako da antena, obrnuto od radijskog teleskopa, šalje signal. Njegov tvorac je Bernard Eastland koji je 1988. rekao kako je osnovni koncept projekta HAARP ‘izgraditi velike antene koje će koristiti velike količine energije kako bi radio valove poslali u više dijelove atmosfere’.”

Navodno je idejni začetnik tog programa slavni Nikola Tesla, a glavni smisao programa u današnjem vremenu je manipulacija vremenom i uključivanje meteoroloških uvjeta u djelovanje protiv slabije zaraćene strane. Iz raznih dokumentarnih filmova i analiza znamo da je HAARP operativno isproban i da taj program može djelovati ne samo na stvaranje oluja, dizanje mora, i izazivanje potresa, već se može upotrijebiti i za “prženje mozga” neprijateljskih vojnika.

Ovdje vidimo da je tehnika dobila demonsku dimenziju. Kada je u 16. st. Španjolska Armada krenula na protestantsku Englesku potopila ju je oluja, što je opisao Shakespeare u svom djelu. A okultisti teoretiziraju da je engleski okultist i vještac John Dee zazivao demone da potope španjolsku flotu. Ne znam je li to istina ili nije, ali takva – nazovimo je – okultna metoda ratovanja prenesena je, kao zadatak, na HAARP program. Zato i kažem da je HAARP dobio meta-okultnu zadaću i dimenziju.

Koji bio plan masona u zadnjim događanjima u regiji?

Kod nas u Hrvatskoj HAARP postaje izraz sraza tehnološke volje masonerije i našeg kršćanskog Krista Boga, koji po anđelima čuvarima ne dopušta da tehnika u rukama zlih nadvlada Hrvatsku. Iz brojnih članaka i video priloga na web stranicama mogli smo naći brojne potvrde da u Srbiji postoji operativna centrala HAARP koju su navodno i najvjerojatnije izgradili Amerikanci, a s dozvolom srpskih političara. Neki srpski znanstvenici se žale, npr. dr. Velimir Abramović, na jednom srpskom radio kanalu (koji možete naći kao prilog na You Tubeu) da je takva HAARP centrala izazvala poplave u Srbiji, i u četničkom dijelu Bosne, a to na web prilogu potvrđuje i njihov popularni i informirani publicist Dejan Lučić. Međutim, postavlja se pitanje: kako to da svjetska masonerija koja upravlja Amerikom i jedno od okupljališta ima u Beogradu – a u politici uvijek daruje novce Beogradu – odjednom gradi HAARP program da bi iz središta Srbije uništila Srbiju? Radi se o nečemu drugom. Radi se o tome da je Srbija kao pouzdani saveznik masonerije na svome teritoriju dobila oružje specijalnog rata HAARP, a to oružje im se obilo o glavu, pa umjesto da napadačka poplava iz četničke Srbije prekrije cijelu Slavoniju, sve do Zagreba, prekrila je cijelu Srbiju i srpski dio Bosne, dok je Hrvatska od cijelog kolača dobila tek komadić otrova, uz granicu prema Bosni, jer i Hrvati nešto moraju pretrpjeti po zakonu “spojenih posuda”, odnosno bliskih granica.

Iz metafizike ratovanja možemo iščitati da je Bog, u kojeg bezbožni ne vjeruju, ipak zaštitio Hrvatsku, a korištenje HAARP programa vratilo se Srbiji kao bumerang i uništilo je Srbiju a ne Hrvatsku. A zemlja koja je trebala izazvati potop kod susjeda pretrpjela je potop i izbačena je iz igre.

Ljudi nisu svjesni dalekosežnosti Božjeg spasenja Hrvatske: nakon potopa četnici više ne mogu punom snagom napasti Hrvatsku, a posljedično Bosna će biti oslobođena od Srba, jer ih uskoro ondje ne će ni biti, a Srbija je slomljena poplavama. Hrvati će uskoro imati jednog neprijatelja manje i Jugoslavija se više ne može obnoviti, unatoč četničko- britanskoj politici u Hrvatskoj!

U svezi s tim od jedne vjernice sam primio komentar odobravanja u kojem piše:

” Imamo tolike primjere u sv. Pismu u kojem Bog zahvaća u povijest naroda, kojeg je za Se izabrao i pri tome se koristi Silama prirode čiji je Tvorac, On ih održava, On upravlja s njima! Jel’ otvorio Crveno more i stvrdnuo srce morskih dubina i Njegov je narod prošao po suhu, a faraon i njegova vojska propali moru u bezdane, progonitelji. Jel’ kod opsade gradova bilo također opisa u kojem Božjem narodu pobjedu donosi djelovanje prirodnih sila – ognja, vode, munja, gromova, potresa, igra sjene sunca, pojavak strašnih bolesti ili napadaji životinja u taboru neprijatelja? Zar im ti opisi ne govore ništa?!.”

Sve što nam se dogodilo ne govori ništa onima koji nemaju vjere.

Kako će izgledati novi svjetski poredak u našoj regiji? Beograd je trebao postati središte masona u regiji?

Što se tiče Beograda, iz brojnih novinskih napisa i događaja znamo da se masonerija na svojim svjetskim kongresima često okuplja baš u Beogradu.

U Novom Svjetskom Poretku Hrvati su trebali biti zbrisani s lica zemlje, a HAARP program im je trebao pomoći da se to provede. Meni osobno je sada jasno da Srbi protiv Hrvata više ne će moći postići ništa od onoga što im je Novi Svjetski Poredak, preko željenih masovnih ubojstava stavio u zadatak. Hrvatska je, po planu trebala biti zbrisana s lica zemlje. Umjesto Hrvatske, Srbija je na putu da joj se to dogodi. Novi Svjetski Poredak od sada ima nerješiv problem – Bog je počeo braniti Hrvatsku.

U Domovinskom ratu i sada Hrvatska je doživjela zaštitu Božju, čini se da bi sve prošlo bez posljedica, da nije na čudan način popustio nasip? Kako tumačite odbijanje naše vlade pomoći novčane iz EU, dok je srpski premijer Vučić vrlo jasno zaprijetio EU da ako ne pošalje ozbiljnu pomoć, da uopće ne šalje pomoć?

Da, iz dokumentarnog filma sa sjednice kriznog stožera Srbije imamo izjavu premijera Srbije/Šešeljevca Vučića, kad se obraća ministru policije Dikoviću iz koje ostaje sumnja da su četnički dobrovoljci nakon toga planski provalili brane na nekim mjestima u Hrvatskoj. Vučić kaže: “To će možda da znači Dikoviću da vodu puštamo na jednu drugu stranu o čemu ćemo na samo da razgovaramo.” (Poslušajte i pogledajte od 03:17 do 03:25 http://youtu.be/YQpm6jUjKw4 Aleksandar Vučić – “Moramo da odbranimo Šabac”, Sednica štaba za vanredne situacije)

Srbi su dovoljno bezobzirni, pa je prirodno za očekivati da su probijanje određenih brana u Hrvatskoj počinili njihovi četnici. To će pokazati daljnja istraga, ali prema neslužbenim informacijama čujemo da su Hrvati u jednom slučaju uhvatili dva diverzanta, a u drugom četiri. Preostaje nam da vidimo konačne rezultate istrage, pa makar nakon pada ove i ovakve vlade, koja pomoć šalje u neprijateljsku Srbiju, dok i dio Hrvatske pliva – zahvaljujući Srbima.

Što se tiče Vučićeva bezobraznog odnosa prema Europi, on si takvo ponašanje može dopustiti, jer zna da britanska masonerija bez Srbije ne može biti piroman i žandar Europe. Zahvalna Europa odmah mu je poslala mlijardu Eura. A prosrpska vlast u Hrvatskoj svojim servilnim ponašanjem u korist Srbije, učinila je sve što je potrebno da se naše ekonomsko stanje što više pogorša, da bi smo se i mi našli na dnu na kojem Srbija već jest. Tim putom bismo trebali doći do bratstva i jedinstva, preko zajedničkog tora za svinje, koji vodi u klaonicu, ili u bolju budućnost iz kojem smo već pobjegli.

Koje je objašnjenje za crvene ili krvave rijeke, u Bosni i Novom Sadu, a bilo je toga i prije zapadno-balkanskih poplava?

Bog je u novozavjetnoj Apokalipsi, u zadnjem poglavlju, vjernicima dao sliku vremena strašnih događaja, u kojima su rijeke krvave, krvav je u to vrijeme i sam mjesec, sva hrana je otrovana osim maslina i maslinova ulja i vina itd. Dvadeseto stoljeće je već stoljeće apokalipse svojim masovnim ubojstvima koja su počinili komunizam, fašizam i naročito okrutno i podmuklo – sama demokracija (kako je to lijepo opisao i grof A. Tolstoj u svojim knjigama). Oko dana 19. rujna 1938., po najavi iz Gospe iz Fatime, zasjala je polarna svjetlost kao signal nadolazećeg II. svjetskog rata i američke novine su to prenijele.

Rijeke su u svijetu i prije bile krvave jer su velika klanja neprestano bila u tijeku, a sada su sve češće krvave, jer je to znak da se sprema nešto izvanredno pogubno za cijeli svijet. Krv mučenika kao da traži osvetu Božju.

Velikom se brzinom izmjenjuju događaji u svijetu, rat dobra i zla se približava ili je zahuktao?

Rat je već u tijeku i sve je bliže ruskim granicama. Američke operacije za uništenje Sirije nisu uspjele: američko-izraelski plaćenici, islamski fanatici u Siriji su otvarali prave masovne kuće-klaonice za kršćane, uništavali su sve živo, a opet nisu uspjeli. Ali to ne mijenja krajnje ciljeve masonerije, a to su upokoravanje Rusije, Indije i Kine koje ide preko slamanja Irana. U smislu operativnog ugrožavanja Rusije Amerikanci su, kako se vidi iz otvorenih izvora, uspješno izvršili operaciju preuzimanja Ukrajine, ali Rusija je odgovorila ulaskom na Krim. U islamskoj ehatologiji, po islamskom teologu Imranu Huseinu, ulazak na Krim smatra se početkom velikih ratnih događaja, a na stranicama jednog američkog rabina napisano je da kada Rusi osvoje Krim, to je znak za dolazak židovskog mesije, a kada Rusi uđu u Carigrad, židovski mesija dolazi svaki trenutak, te je židovima potrebno nositi svečanu odjeću za njegov doček.

Plan svjetske masonerije za III. svj. rat je sada došao do kraja i očito je da su planirali najprije zapaliti vrata Euroazije, tj. trokut Hrvatska/Bosna-Ukrajina-Iran, a na Dalekom Istoku cilj su Indija i Korea. Rusi su ušli na Krim. Čekamo da vidimo što će biti dalje: Antikrist pred vratima pakla.

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Dodik: Dubrovnik nikada nije pripadao Hrvatskoj, Sarajevo je za nas inozemstvo!

Povijesno i nacionalno gledano, Jugoslavija je ozbiljna podvala srpskom narodu, koji se odrekao, bukvalno, i …