Ponedjeljak , studeni 30. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Lokalno / Hrvatski savez HKDU – Hrast osuđuje bombaški napad na poslovni objekt i obiteljsku kuću općinskog vijećnika Pere Previšića u Čapljini

Hrvatski savez HKDU – Hrast osuđuje bombaški napad na poslovni objekt i obiteljsku kuću općinskog vijećnika Pere Previšića u Čapljini

Bez sumnje, ovaj noćni napad djelo je kukavica koji podmuklo napadaju iz potaje i mraka sa ciljem da njihova djela ne izađu na svjetlo dana i da se zastraše svi oni koji još imaju volje i hrabrosti da se bore za istinu i opće dobro.

Pozivamo istražne organe da što prije nađu i kazne ove kukavičke izrode hrvatskoga naroda koji na ovakav način misle ušutkati sve one koji ne misle kao oni. Vas koji ste počinili ovo podmuklo djelo, u kojem hvala Bogu nije nitko stradao, podsjećam da ste i Vi djeca Božja i da ne činite ono što ne biste voljeli da vama drugi čini, da to više ne činite i da  se ne bojite istine jer će Vas samo ona osloboditi od strašnog tereta zla koji činite ljudima. Budite ljudi među ljudima, a ne zvijeri vrijedne prezira i osude. Šta će vam Vaši prljavi interesi kad zbog toga možete biti zauvijek nesretni.

Tebi Pero, ratniče i prijatelju, za kojeg znam da te ovo neće zastrašiti i zaustaviti dajemo potporu u daljnjem političkom djelovanju.

 

Predsjednik Hrvatskog saveza HKDU-Hrast

Pero Barbarić – Pepi

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Održana 42. sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Jučer je u kongresnoj dvorani Hotela Brotnjo održana 42. sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Na početku …