Četvrtak , siječanj 21. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Kaos u studiju N1: Dodik na svako pitanje davao isti odgovor i svađao se, emisija prekinuta

Kaos u studiju N1: Dodik na svako pitanje davao isti odgovor i svađao se, emisija prekinuta

Gostovanje Milorada Dodika u četvrtak navečer u programu bosanskohercegovačkog izdanja televizije N1 završeno je na neobičan način jer je na brojna pitanja voditeljice Emele Burdžović Slipičević član Predsjedništva BiH i predsjednik Stranke nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) odgovarao istom rečenicom.

Na pitanje da prokomentira činjenicu da je ‘izgubio Banju Luku’, odgovorio je: – Mi smo pobijedili u 45 općina u BiH, 42 općine u RS, u pet gradova u RS smo pobijedili.

Nakon toga je uslijedio niz drugih pitanja, ali Dodik je uvijek odgovarao manje-više istom rečenicom, odnosno time u koliko općina su pobijedili.

Žalio se da je voditeljica nekorektna, da postavlja tendenciozna pitanja, da je na sve što ga pita već odgovorio te da je pobijedio u 45 općina u BiH i 42 u Republici Srpskoj.

– Imate li ozbiljno pitanje, pustite me, rekao je Dodik voditeljici pa nastavio: – Dosadni ste s tim pitanjem, dajte nešto pametnije.

– Možete prekinuti emisiju samo, uslijedila je njegova izjava nakon čega je ubrzo i bila prekinuta, usprkos navodima voditeljice da vrijeđa i nju i ljude u BiH svojim stavom i takvim ponašanjem.

– Hoćemo li razgovarati dalje? Ili da završavamo, upitala ga je na što joj je on uzvratio: – Završite, nema potrebe.

abcportal.info

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

SAD JE SVE POZNATO: IHF objavio točnu satnicu utakmica Hrvatske u drugom krugu

Hrvatska rukometna reprezntacija saznala je svoj daljnji raspored i satnicu odigravanja utakmica na SP u …