Petak , listopad 30. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Lokalno / KK Hercegovina Brotnjo najuspješniji klub na Cupu Jadrana

KK Hercegovina Brotnjo najuspješniji klub na Cupu Jadrana

U nedjelju, 31. ožujka u Splitu je održan Cup Jadrana, jedno od najstarijih karate natjecanja u Hrvatskoj.

Svoju dominaciju na međunarodnim tatamijima još jednom su pokazali karatisti KK Hercegovina Brotnjo koji su s 31 osvojenom medaljom proglašeni najboljim klubom ovogodišnjeg natjecanja.

Najuspješniji na ovome natjecanju bili su: Patricija Prga, s dva osvojena zlata, i to u konkurenciji kadetkinja i mlađih kadetkinja, David Paponja (dva zlata u konkurenciji učenika), Barbara Grgić s dvije srebrne medalje ( kadetkinje i juniorke) i Andija Vasilj sa srebrom i broncom u konkurenciji kadeta.

Zlatne medalje su osvojili: Iva Lovrić, Dane Juričić, Gabriela Martinović, Monika Martinović, Željko Pervan i Ivan Niko Prusina.

Srebrne medalje su osvojili: Gabriela Martinović , Mate Šaravanja, Marija Pinjuh, Martin Mandžo, Mihael Vasilj, Gabriel Barbarić, dok su se brončani bili: Petar Glavaš, Marta Stojić, Ante Bevanda, Ivano Ivanković, Franjo Juričić, Marija Magdalena Stojić, Jakica Selak, Martina Glamuzina i Josip Šimović.

Na međunarodnom Cupu Jadrana nastupilo je 507 natjecatelja iz 41 kluba.

citluk.ba

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Javni poziv za prikupljanje prijava za dodjelu sredstava za projekte za potporu razvoja biljne proizvodnje na području općine Čitluk

Pozivaju se svi poljoprivredni proizvođači s područja općine Čitluk koji su: upisani u Registar poljoprivrednih …