Ponedjeljak , listopad 26. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / Mladen Pavković: Lažu i podmeću bez odgovornosti

Mladen Pavković: Lažu i podmeću bez odgovornosti

Kako se u nas lako i bez dokaza, ali i bez ikakve odgovornosti optužuju ljudi, najbolje je pokazala saborska zastupnica, notorna Katarina Peović, čelnica  marksističke stranke Radnička fronta.

Ona je u Hrvatskom saboru mrtvo-hladna optužila prvog hrvatskog predsjednika, vojskovođu i pobjednika hrvatskog Domovinskog rata dr. Franju Tuđmana  da je bio sudionik tzv. udruženog zločinačkog pothvata, tj. da  je to ustvrdio Haaški sud te da  zbog toga Sveučilište obrane i nacionalne sigurnosti ne može nositi njegovo ime.

Dakle, ona namjerno ne govori istinu, odnosno nastoji unositi razdor i mržnju.

Tako  „istaknuta javna intelektualka“ radi godinama, baš kao i njezine kolege i kolegice.

A da se njezin način obmana i laži isplati, najbolji je dokaz njezin primjer – samo i isključivo na taj način došla je i do saborske fotelje.

I ne samo to. Ona, da ti pamet stane, predaje na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Ako svoje skromno znanje prenosi na način kako radi i govori u Saboru onda nije ni čudno da mladi ne znaju povijest ili je znaju na način ove notorne aktivistice.

Da nije bilo dr. Franje Tuđmana ta i takva doktorica nauka nikada ne bi radila to što radi, a najmanje bila zastupnica u Hrvatskom saboru.

Laž i podmetanja su nažalost njezino najjače oružje.

Mladen Pavković

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Miroslav Radman: ‘Imamo 1967 smrti manje nego u istom razdoblju lani’

Cijenjeni hrvatski znanstvenik, akademik Miroslav Radman, za RTL je govorio o epidemiji koronavirusa. Radman je kazao da …